REKLAMI GEÇ

Ak Parti İl Başkanı Güngör, sandık başkanlarıyla buluştu

Ak Parti İl Başkanı Güngör, sandık başkanlarıyla buluştu

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör 2023 seçimleri için hazırlıkları kapsamında Sarayköy’de sandık başkanlarıyla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2023 Çarşamba, 16:53

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı seçim hazırlıklarını için ziyaretlerine devam ediyor. Sarayköy’deki toplantı İl Başkanı Yücel Güngör Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Sarayköy İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Sandık Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Güngör; “2023 seçimleri için hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki AK Parti teşkilatları sadece seçim zamanı değil tüm zamanlarda Millete hizmet etme yolunda hep hareket halindedir. Sadece seçim odaklı çalışma yapan bir parti olmadık. Milletimize olan görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Milletimizin dertlerini çözmek için her zaman işimizin başında ve görevimizdeyiz. Bugün Sarayköy’de 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı  13. Cumhurbaşkanı olarak seçmek için hazırlıklarımızı değerlendirdik. Eminiz ki Sarayköy Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin yanındadır, yanında da olmaya devam edecektir.  Tüm gücümüzle Sarayköy için Denizli için ve güzel Türkiyemiz için hep beraber mücadelemize devam edelim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı