REKLAMI GEÇ

Ak Parti İl Başkanı Güngör Tavaslılarla buluştu

Ak Parti İl Başkanı Güngör Tavaslılarla buluştu

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi’nde teşkilat mensupları ile sandık bazlı mahalle toplantısına katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2022 Çarşamba, 14:56

Karahisar Mahallesi’nde yapılan sandık bazlı mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Güngör, mahallede yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Başkan Güngör toplantıda 2023 seçimlerine vurgu yaptı.

ASIL HEDEFİMİZ DAHA İYİ BİR TÜRKİYE!
Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden birinci parti olarak çıktık. Bizim asıl hedefimiz sadece seçimleri kazanmak değil. Bizim asıl hedefimiz ülkemizde dirliğin, düzenin, güvenin, istikrarın ve refahın kalıcı olmasını sağlamak. Bizden sonra gelecek nesillere güzel bir Denizli, daha güzel bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu inanç ve gayretle ekip arkadaşlarımız ile birlikte her türlü zorluğu aşarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte, bize ulaşan ve sıkıntılarını öğrendiğimiz kardeşlerimizin her daim yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında güçlü il ve ilçe belediyelerimizin desteklerini aldık” dedi.

“2023 SEÇİMLERİNDE ZAFER BİZİM OLACAK”
Daha güzel bir Türkiye için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirten Başkan Güngör, “Teşkilat çalışmalarımız, üye ziyaretlerimiz ile köy, mahalle ve beldelerimizde daima halkımızla iç içe sahada aktif olarak çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Yeni üye çalışmalarımız ve mevcut üyelerimize yönelik talep ve istekleri tüm teşkilatımızın destek ve gayretiyle yerine getiriyoruz. Özellikle 2023 seçimlerinde ülkemiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde zafer bizim olacak” ifadelerini kullandı.

DURMAK YOK YOLA DEVAM!
Seçime yönelik hazırlıkların devam ettiğini vurgulayan Başkan Güngör “Denizli’de kapı kapı dolaşarak hemşehrilerimizin gönüllerine girmeye, gönüllerini almaya gayret edeceğiz. Gitmedik ev, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız gibi gece gündüz demeden bütün gücümüzle her vatandaşımıza ulaşmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Daha güzel bir Türkiye için, gördüğümüz her vatandaşı kucaklayacağız, ulaşabildiğimiz her eli sıkacağız, anlatacağız, gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. 2023 hedefiyle, dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 2023’te zafer AK Parti’nin olacak, Cumhur İttifakının olacak, aziz milletimizin olacak. Denizli AK Parti ailesi olarak biz hazırız. İlk günkü aşkla 2023 hedefimizle, 2053 ve 2071 vizyonumuzla durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.
Karahisar Mahallesi’nde gerçekleştirilen Sandık Bazlı Mahalle Toplantısı’na, Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakçı, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Ak Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar ve Sandık Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Düzenlenen toplantıda Başkan Güngör, partinin mahalle teşkilatı ve sandık yönetim kurulu üyeleriyle seçim ile ilgili istişarelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı