REKLAMI GEÇ

Ak Parti Milletvekili Şahin Tin’in, isim vermeden yaptığı açıklama siyaseti ısıttı

Ak Parti Milletvekili Şahin Tin’in, isim vermeden yaptığı açıklama siyaseti ısıttı

Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, isim vermeden yaptığı eleştiriler Denizli siyasetinde yankı yarattı. Siyasi kulislerde, “Düne kadar el etek öpenler, elinden tutanlara saldırıyor, bohçasına ne koymuş bakmıyor” diyen Tin’in İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ü kastettiği konuşuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2020 Cumartesi, 21:11

Denizli siyasetinde iki vekil arasındaki polemik konuşuluyor… İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün dün Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci hakkında attığı “Türkçe Olimpiyatlarında söylediğin sözlerin arkasında mısın?” şeklindeki tweetine karşılık bugün Ak Parti Milletvekili Şahin Tin’den ‘isim vermeden’ bir açıklama geldi.

Tin, akşam saatlerinde attığı iki parça halindeki tweetinde isim vermese de kulisler ‘Yasin Öztürk’ü kastettiğini konuşmaya başladı.

Tin, tweetinde ağır ifadelere yer verirken, ne Zeybekci’nin ne de Öztürk’ün ismini zikretti. Tin, “Memlekete hizmet etmenin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Gün geçmiyor ki, şehrimize ve aziz milletimize hizmet edenlere yönelik karalayıcı bir sözle karşılaşmayalım. Çamurda yürüyerek temiz kalamazsınız, gökyüzüne uzanarak tutunamazsınız, her şeyin bir yolu var” diyerek Zeybekci’ye sahip çıktı.

Tin’in isim vermediği ancak Öztürk’ü kastettiği konuşulan tweetin ikinci bölümü ise şöyle:

“Düne kadar el etek öpenler, merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır. Her kurt işareti yapan elbette milliyetçi değildir, herkesin dürüst davranmasını beklemiyoruz. Ancak her şeyin de bir adabı var.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı