REKLAMI GEÇ

Bakan Şahin Denizli’ye Geliyor

Bakan Şahin Denizli’ye Geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bazı açılış, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere yarın Denizli’ye gelecek.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2012 Salı, 13:23

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bazı açılış, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere yarın Denizli’ye gelecek. Sabah saatlerinde İstanbul’dan uçakla Denizli’ye gelecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ilk olarak Denizli Valiliği’ni ziyaret edecek. Daha sonra sırayla Denizli Belediye Başkanlığı, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Ak Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Şahin, Karahayıt beldesindeki Colossae Otel’de düzenlenecek Koruyucu Aile Şenliği Açılış Programı’na katılacak.

Karahayıt beldesinden yeniden il merkezine dönecek olan Bakan Fatma Şahin, Korucuk Mahallesi’nde Çocuk Yuvası, Yetiştirme Yurdu ve Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunduktan sonra, Pamukkale Üniversitesi’ndeki 3 boyutlu resim sergisinin açılışını yapacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, daha sonra özel bir çocuk evini ziyaret edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı