REKLAMI GEÇ

BARO’NUN YENİ BAŞKANI MÜJDAT İLHAN

BARO’NUN YENİ BAŞKANI MÜJDAT İLHAN

Denizli Barosu yeni başkanını seçmek için sandık başına giden avukatlar Müjdat İlhan’ı seçti. 268 oy alan Müjdat İlhan, Denizli Barosu’nun yeni başkanı seçildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2011 Pazar, 17:45

Denizli Barosu Genel Kurulu, Adil Demir’in milletvekili adaylığı için baro başkanlığından istifa etmesi nedeniyle yeni baro başkanını belirlemek üzere olağanüstü toplandı. EGS Park Kongre Merkezi’nde yapılan genel kurulda, divan başkanlığına avukat Ali Koyuncu seçildi.
Denizli Barosu Başkanlığı için Hakan İlhan, Ali Coşkun, Ali Özen, Müjdat İlhan, Hamdi Işıklı ve Mustafa Gürbüz’ün aday olduğu kongreye, baro üyesi avukatların yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile CHP’den Denizli 4. Sıra milletvekili adayı olan eski baro başkanı Adil Demir de katıldı.

Genel kurulda baro başkanlığı seçimleri ise 1 Mayıs Pazar günü yapıldı. EGS kongre ve Kültür Merkezi salonlarında yapılan seçimlerde 6 aday yarıştı. Toplam 774 avukatın oy kullanacağı seçimlerde 676 oy kullanıldı. Saat 17:00 itibariyle açılan iki sandıktan en çok oyu alan Müjdat İlhan Denizli Barosu’nun başkanı seçildi. Mustafa Gürbüz 155, Hakan İlhan 110, Ali Coşkun 77, Ali Özen 50 Hamdi Işıklı da 16 oy aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı