REKLAMI GEÇ

Başbakan Erdoğan Denizli’den Terör operasyonlarının durdurulması için şart sundu

Başbakan Erdoğan Denizli’den Terör operasyonlarının durdurulması için şart sundu

Eğitim Öğretim yılının açılışını yapmak üzere Denizli’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de PKK’ya seslendi. Operasyonların durması için tek bir şart öne sürdü.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2012 Pazartesi, 15:06

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de. Erdoğan Denizli Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yeni eğitim öğretim yılının açılışı ile ilgili törene katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Güneydoğu’daki operasyonların durdurulması için tek bir şartlarının olduğunu söyledi.

Son bir ay içersinde 500 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan Erdoğan, terör örgütünün silah bırakması halinde operasyonların duracağını söyledi.

“Polisin de askerin de silah kendisinin demirbaş enstrümanıdır. Onunla asayişi terörü bertaraf etmek için mücadele eder. O onun her zaman sabit demirbaşıdır. Ama terörist eğer silahı bırakırsa bilmelidir ki bu ülkede operasyonlar biter. ‘Ama efendim silahlar sussun’ silah teröristlerin elinde olduğu sürece silahlar susmaz” diye konuşan Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Bu alçakça saldırılara rağmen bölücü terör örgütüne karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Hakkari valiliğimiz de açıkladı, sadece son 10 gün içinde 123 terörist etkisiz hale getirildi. Şubat ve Ağustos ayları arasında 373 terörist etkisiz hale getirildi. Son bir ay içinde toplamda 500 terörist etkisiz hale getirildi”

Erdoğan terörle mücadele konusunda, “Bir yandan ülkeyi büyütecek bir yandan bu bölücü terör örgütüyle yılmadan mücadele edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı