REKLAMI GEÇ

BAŞBAKAN O AFİŞİ GÖREMEYECEK

BAŞBAKAN O AFİŞİ GÖREMEYECEK

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Konak İş Hanı’na asılan afiş, Türkiye’nin gündemine otururken, Başbakan Erdoğan için dün açıklanan programda Valilik ziyaretinin olmaması dikkat çekti. Başbakan Erdoğan Valilik binası önündeki afişi görmeyecek.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2011 Cuma, 11:50

CHP Denizli Merkez İlçe Örgütü tarafından Valilik Binası karşısındaki Konak İş Hanı’na asılan afiş Türkiye’nin gündeminde. Türkiye’nin gündemine içeriği kadar dün yaşanan krizle de oturan afiş, Başbakan Erdoğan’a hitap ediyor. Ancak dün akşam saatlerinde açıklanan Başbakan Erdoğan Denizli programında Valilik ziyareti yok. 18. kez Denizli’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan ikinci kez Valiliği ziyaret etmeyecek.

MİTİNG İÇİN GELİYOR!
Vali Yavuz Erkmen, program hakkında www.denizlihaber.com’un sorusuna, “Miting için buraya geliyor. Bir de toplu açılış gerçekleştirecek. Bu nedenle programda olmayabilir” diye yanıt verdi. Daha önce de bir kez Denizli programı içinde Valilik ziyareti olmadığına dikkat çeken Vali Erkmen, “Mutlaka ziyaret edecek diye bir kural yok, Aynı durum daha önce de yaşandı. Sayın Başbakanımız bir Denizli programında daha Valiliğe uğrayamamıştı” diye konuştu.

AÇIK HAVA İLANLARI DİKKAT ÇEKİCİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programında Valilik Ziyareti’nin olmayışı, kente seçim mitingi nedeniyle gelmesinden kaynaklandığı algısını doğururken, öte yandan günlerdir kentin tüm açık hava alanlarına asılan duyurularda toplu açılış töreni için Denizli’ye geldiğine yönelik vurgu dikkatlerden kaçmadı.

AÇIK HAVA İLANINDA NELER VAR?
Hemen hemen tüm açık hava argümanlarının kullanıldığı dev duyuru çalışmasında Denizli Belediyesi ve Valiliği logosuyla Erdoğan’ın toplu açılışlar için Denizli’ye geldiği duyuruluyor, vatandaşlar toplu açılış törenine davet ediliyor. Otobüs durakları kentin dört bir yanındaki billboardlar, farklı noktalara asılan afişlerle duyurulan toplu açılış töreni duyurularında, Başbakan’ın 13 Mayıs’ta Denizli’de olduğuna değinilirken yer ve zaman belirtilmiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı