REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan eleştirilere cevap

Başkan Zolan’dan eleştirilere cevap

Denizli’nin İncilipınar Mahallesi’nde yapılacak kongre ve kültür merkezine Ak Parti Denizli Milletvekili ve eski Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin isminin verilecek olması üzerine, muhalefetten gelen eleştirilere cevap veren Belediye Başkanı Osman Zolan, bu eleştirilerin siyaset kurumunu zedelemek amacı ile yapıldığını ileri sürdü.

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2012 Cuma, 13:14

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı yazılı açıklamada, Nihat Zeybekci’nin Denizli Belediye Başkanı olduğu andan itibaren Denizli’nin yetiştirdiği merhum ve yaşayan siyasetçilere olan saygısını ‘Siyaset kurumunun itibarını ancak siyasetçiler yükseltir’ mantığı ile her fırsatta göstermeye çalıştığını söyledi.

Bu isimlerin, bu saygının çok daha fazlasını sadece Denizli’ye hizmet etmelerinden ötürü dahi hak ettiklerini belirten Başkan Zolan, bu anlayış doğrultusunda değerli siyasetçi ve belediye başkanlarının isimlerini caddelere ve eserlere cesaretle verdiklerini ifade etti. Daha önceki yıllarda bu konuda cimri davranıldığını kaydeden Başkan Zolan açıklamasında, “Bu durum Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı dönemine kadar da böyle devam etmiş. Halkımız şunu çok iyi bilmeli ki, İncilipınar’da yapılacak olan kongre ve kültür merkezinde sayın Nihat Zeybekci’nin çok büyük katkı ve emekleri söz konusu” dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerinden önce kente hizmet etmiş belediye başkanlarının isimlerinin şehrin çeşitli yerlerine verildiği oylamalarda AK Partili Meclis üyelerinin hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin evet oyu kullandığını hatırlatarak, “O dönemde sesleri çıkmayıp, bu duruşlarını takdir eden muhalefet partisi üyelerinin, şimdi tam tersi bir duruş içerisinde olmaları son derece düşündürücü” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı