REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan muhalefete yüreksizlik iması

Başkan Zolan’dan muhalefete yüreksizlik iması

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, muhalefeti sürekli gündeme getirmelerine rağmen kentin otopark sorununu çözecek yeni otopark alanları kararı alınırken mecliste çekimser oy kullandıkları için yüreksiz davrandıkları imasıyla eleştirdi… Zolan “Mangalda kül bırakmayanların mangalın ateşini hissedince nasıl davrandıklarını gördük” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2012 Cuma, 13:12

Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin yeni otopark alanları konusunda muhalefete yüklendi. Zolan, Denizli’nin en büyük sorunu olarak nitelendirdiği otopark sorununun mecliste alınan yeni kararla kısa süre içinde çözümleneceğini söyledi.

KARAR AKADEMİK RAPORA DAYANIOR
1,5 yıldır yürüttükleri Ulaşım Ana Planı kapsamında ellerine ulaşan raporla birlikte bu soruna neşter attıklarını söyleyen Zolan, “Raporda bize kentin neresinde otopark alanları oluşturmamız gerektiği belirtiliordu. Akademisyenlerin hazırladığı bu rapora sadık kalarak hemen risk alıp bu alanlardaki uygun büyüklükte olan arsaları otopark ilan ettik” dedi.

ASLINDA BÜYÜK RİSK ALDIK
Zolan otopark alanlarının belirlenmesinde rapora sadık kaldıklarını yineleyerek vurguladı ve “Biz alanları belirlerken bu arsa kime ait diye bakmadık. Baktığımız tek nokta otopark yapmak için bize lazım olan en az 2000 metrekare olmak üzere arsanın büyüklüğü idi. Karşımıza kimlerin çıkacağını bilmiyoruz. Amacımız kentin en büyük sorununu çözmek. Belki bize oy kaybettirecek bir uygulama ama kentin bu sorununu çözerek Denizli’nin geleceğini kurtarmak istiyoruz. Günlük siyaset gütmüyoruz” dedi.

MUHALEFETE YÜKLENDİ
Zolan, kararın alındığı belediye meclisi oturumunda çekimser oy kullanan muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Muhalefeti yüreksiz davrandığı imasıyla suçlayan Zolan, “Her ay gündeme getirdikleri sorun karşısında muhalefetin nasıl davrandığını gördük” diye konuştu. Muhalefetin Denizli’nin bu sorunu konusunda duyarlı davranıp evet oyu kullanmalarını beklediklerini ama neticenin öğle olmadığını belirten Zolan, “Mangalda kül bırakmayanların mangalın ateşini hissedince nasıl davrandıklarını gördük” diye konuştu.

AK PARTİLİ AKIN ÇELİK’İN ARSASI DA VAR
Başkan Zolan, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Akın Çelik’in de otopark alanı ilen edilen bölgelerden birinde arsasının olduğunu söyledi. Arsanın Çelik’e ait olduğunu alanların belirlenmesinden sonra öğrendiklerini aktaran Zolan, “Akın Çelik arsayı ticari amaçlı bir yatırım için daha yeni almış. Ama o da çıkıp bu sorunun çözümü için projesini bir tarafa bırakıp otopark alanları konusunda evet oyu kullandı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı