REKLAMI GEÇ

BBP Adaylarını tanıttı: Hedef 2 milletvekili

BBP Adaylarını tanıttı: Hedef 2 milletvekili

Büyük Birlik Partisi, Denizli milletvekili adaylarını tüm partililerin katılımı ile Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde tanıttı. Birinci sıra adayı İsmail Karateke, 2 milletvekili çıkaracaklarını ileri sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2023 Perşembe, 13:36

Büyük Birlik Denizli Teşkilatı tarafından Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Büyük Birlik Denizli İl Başkan Vekili Ömer Göçen, “30 yıllık tertemiz mazisinde ilk defa baraj sorunu olmadan bir seçime gireceğiz. Partimiz 30. Yılında 30 milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü bir şekilde yerini alacaktır. Bu seçim hem Türk dünyası hem de İslam dünyasının geleceğini belirleyecek bir seçim olacaktır” dedi.

2 MİLLETVEKİLİ HEDEFİ

Büyük Birlik olarak, Cumhur ittifakı içerisinde ittifak ilkelerine bağlı kalarak, vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı, yapıcı muhalefeti sürdüreceklerini anlatan 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Karateke, vatandaşın yararına olan her şeyi sonuna kadar destekleyecek, yanlış gördüklerinin de karşısında duracaklarını söyledi. Karateke, “Büyük Birlik Partisine oy kullanarak Denizli’den iki vekil çıkartacağız. Cumhur ittifakı içinde olduğumuz için yüzde yedilik baraj bizi kapsamıyor ve üstüne basarak söylüyorum bu seçim de bizim için baraj yok. Zaman zaman duyuyorum Büyük Birliğe verilen oylar boşa gidecek. Vekil çıkartamaz diyorlar. Hayır, oylar boşa gitmeyecek, diğer tüm partilerle şartlarımız aynı. Sizlere buradan soruyorum. Bizler Denizli’den bir vekil çıkartamaz mıyız? Sizlerden ricam, Muhsin duruşlu alperenlerin mecliste olması için, her biriniz, çevrenizden, en az 100 oy sözü alınız. Ayrıca; ben İsmail Karateke, Honazlı’yım ve Honaz’dan hiç milletvekili çıktığını hatırlamıyorum. Buradan tüm Honaz halkına sesleniyorum; Gelin bu evladınıza sahip çıkın!” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı