REKLAMI GEÇ

DENİZLİ EVET DİYORSA, BUNLAR NERELİ?

DENİZLİ EVET DİYORSA, BUNLAR NERELİ?

Denizlihaber, tüm kentin “evet” dediğine vurgu yapan dev reklam kampanyasının gölgesinde, düzenlediği mini referandum anketinin sonuçlarını açıklıyor. Sonuçlara bakıldığında, “Eğer tüm Denizli evet diyorsa, ankete katılanlar Fizanlı mı?” sorusu geliyor.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2010 Salı, 17:29

Denizlihaber, farklı çevre ve kesimlerin ortak buluşma noktası olan sitesinde okurlarına sordu.
12 Eylül Referandumunda tercihiniz ne olacak? Yaklaşık iki haftadır siteye girenlerden 1015’in oy kullandığı mini referandum anketinin sonuçları, son günlerde tüm kentte yürütülen dev reklam kampanyasının ön plana çıkardığı “EVET” vurgusuyla pek örtüşmüyor.

Şehrin dört bir yanında mülkiyeti Denizli Belediyesi’ne ait olan billboardlarda, esnaftan hukukçuya Denizli’de herkesin evet dediğine vurgu yapan dev açık hava reklamları sahnede. Aynı zamanda yerel gazetelerin arka sayfalarında da niçin evet dendiğine dair tam sayfa reklamlara kampanya çerçevesinde yer verilmiş.

İşte yürütülen bu devasa kampanyanın eşliğinde açıkladığımız mini referandum anketimiz, muhtemelen katılanların farklı bir ülkeden olduğunu işaret ediyor.

Ankete katılanların yüzde 54.9’u referanduma hayır yönünde oy kullanırken, yüzde 1.9’unun çabayı umut verici bulduğu ama yine de tercihinin hayır olacağı gözleniyor.

Buna karşılık yüzde 38.6 ise evet diyerek referandumda anayasa değişikliğine sıcak bakıyor. Değişikliği yetersiz bulmasına karşın evet kullanacakların oranı ise yüzde 1. Kararsızların oranı ise oldukça düşük. Ankete katılanların yüzde 1.9’u kararsız.

İŞTE DENİZLİHABER’İNREFERANDUM ANKETİ!
12 Eylül referandumunda tercihiniz ne olacak?

Evet %38.6
Hayır %54.9
Kararsızım %1.9
Yetersiz ama evet %1
Umut verici ama hayır %1.9

Toplam 1015 Oy

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı