REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı’nın azarladığı kaymakam Denizli’de de görev yapmış

Cumhurbaşkanı’nın azarladığı kaymakam Denizli’de de görev yapmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye’deki 35. muhtarlar toplantısında ’15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği’ iddia edilen bir kaymakama sert sözlerle yüklenmişti. Erdoğan’ın, “Sen kendini ne sanıyorsun, haddini bil” diye seslendiği kaymakamın kim olduğu ortaya çıktı. Kaymakam Mehmet ali Özyiğit’in Denizli’de de görev yaptığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2017 Cuma, 09:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlar toplantısında, bir gazinin işlemlerini ağırdan aldığı ileri sürülen kaymakamı isim vermeden sert sözlerle eleştirmiş “Haddini bil kaymakam. Yoksa gereği yapılır” demişti. Canlı yayında Cumhurbaşkanı tarafından sert bir üslupla fırçalanan o ismin İstanbul Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit olduğu ortaya çıktı.

DENİZLİ’DE DE GÖREV YAPMIŞ
Kaykamam Mehmet Ali Özyiğit’in ilk kaymakamlık deneyimlerinden birini Honaz’da kaymakam vekilliğini yürüterek yaptığı, 1993 yılında da Eskişehir Beylikova’da ise ilk asil kaymakamlık görevine adım attığı belirtildi.

Kaykamamlığı öğrendiği okullardan biri olan Denizli’ye 7 yıl sonra yeniden yolu düşen Kaymakam Özyiğit, 2000-2005 yılları arasında uzun süre Acıpayam Kaymakamlığı görevini yürüttü.

Özyiğit, 2008 yılında Acıpayam’dan Bilecik Bozüyük Kaymakamlığı’na atanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı