REKLAMI GEÇ

Encümen üyelerini onurlandırdılar

Encümen üyelerini onurlandırdılar

Denizli İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında görev sürelerini tamamlayan İl Encümen Üyelerine teşekkür plaketi verildi.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2012 Cumartesi, 15:06

Denizli İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantısında 2011 yılında İl Encümen üyeliğine seçilen 5 kişiye İl Genel Meclisi tarafından teşekkür plaketi verildi. İl Genel Meclisi toplantısı sonunda düzenlenen tören ile üyeler plaketlerini Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin’den aldı. İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin 2011 yılında İl Encümenliği görevini yapan ve görev süreleri dolan İl Encümeninde emek verip görev yapan Selahattin Özçiftçi, Mehmet Çelik, Mahmut Dokumacı, Durmuş Düngül ve Kutret Gürkaynak’a İl Genel Meclis Üyeleri adına teşekkür plaketi verdi.

İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Encümen Üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Onurlu, çok büyük ve fedakârlık isteyen bir görevi başarıyla sürdürdüler. “ Denizli’nin gelişmesi, kalkınması için çok sayıda karar aldılar, uygulama yaptılar. İlimizin en ücra köyüne kadar hizmetlerin gitmesinde katkı sağlayan üyelerimizin, almış oldukları kararları, verdikleri özverili çalışmalara teşekkür ederiz. Bizler bir simge olarak bu plaketi vermekteyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı