REKLAMI GEÇ

Husumet sürüyor

Husumet sürüyor

Sosyalist Demokrasi Partisi ile Türkiye Gençlik Birliği arasındaki husumet, artarak devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda TGB’lilerin, SDP’liler hakkında yaptıkları suç duyurusunun ardından su kez de SDP’li üyeler, bir grup TGB’linin, SDP Denizli İl Temsilcisi Ali Karacan ve bayan bir parti üyesine saldırdığını iddia etti.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2008 Cumartesi, 00:00

Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İl Temsilcisi Ali Karacan ve parti üyesi bir bayanın Emek Caddesi’nde, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup tarafından saldırıya uğradığını iddia eden SDP Denizli İl Örgütü üyeleri, Belediye Sanat Merkezi önünde TGB’yi kınamak için bir eylem düzenledi. Geçtiğimiz aylarda da bir TGB üyesinin, SDP’li kişiler tarafından bıçakla yaralandığı iddia edilmiş ve bazı partililer hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Yapılan eylemde SDP adına bir basın açıklaması yapan SDP Üyesi Gözde Sarma, yaşanan bu gerginliklerin, Denizli ve ülke çapında yaygınlaştırılmaya çalışılan ve belli çevrelerce desteklenen provokasyon girişimlerinin bir parçası olduğunu söyleyerek, bu tür saldırılar karşısında kesinlikle geri adım atmayacaklarını dile getirdi. Sarma, yaratılmaya çalışılan gerginliklerin sol-sosyalist kesimi yıpratmaya yönelik uğraşılar olduğunu iddia etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı