REKLAMI GEÇ

İKİ LİDER YAN YANA GELİR Mİ?

İKİ LİDER YAN YANA GELİR Mİ?

Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yan yana gelir mi? Kaleiçi’ndeki bir halı dükkanında geldiler. Halıya işlenen gülümseyen motifler, yan yana asıldı. Ancak AKP’li Kavaf ve Zeybekci, bakın nasıl tepki verdi?

/ DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2010 Pazartesi, 17:11

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta söylüyor. Kimse ile bir açık oturumda karşı karşı gelmeyecek, tartışmayacak.. Zaten güttükleri siyaset yan yana bile gelmelerine engel. Özellikle Başbakan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun birbirleri hakkında söyledikleri düşünüldüğünde yan yana gelmeleri pek de mümkün gözükmüyor.

Kaleiçi’nde belki de imkansız başarıldı. Bu iki lider yan yana getirildi. Hem de bir halı mağazasının vitrininde. Kaleiçi’nde bir halı mağazasının vitrininde yan yana gülümseyen liderler, görenleri şaşkına çeviriyor.

Aralarında birkaç santim olmasına rağmen, geçenleri gülümseyerek takip eden Erdoğan ve Kılıçdaroğlu motifli halılar, yalnızca vatandaşı değil AKP’li Bakan Kavaf ve Belediye Başkanı Zeybekci’yi de şaşırttı.

Cuma günü Kaleiçi esnafını gezen iki isim, Kılıçdaroğlu ve Erdoğan’ı yan yana görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Zeybekci gülümseyerek, halıları incelerken, Bakan Selma Aliye Kavaf çok aldırmış gözükmese de, halıların önünden geçerken biraz mahcup bir ifadeyle kafasını kaşıması gözlerden kaçmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı