REKLAMI GEÇ

İYİ Partili Vekil Öztürk’ten isim vermeden Ak Partili Vekil Tin’e cevap

İYİ Partili Vekil Öztürk’ten isim vermeden Ak Partili Vekil Tin’e cevap

Ak Parti Milletvekili Şahin Tin’in isim vermeden yaptığı açıklamanın mürekkebi kurumadan İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ten de ‘isimsiz’ açıklama geldi, “Aynaya bakıp laf söylemek ancak doğan görünümlü şahinlere yakışır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2020 Cumartesi, 23:51

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Türkçe Olimpiyatlarına yönelik tweetini alıntılayarak siyasette yeni bir tartışma başlatan İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ten harareti yükseltecek ikinci bir açıklama geldi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in isim vermeden yaptığı ““Düne kadar el etek öpenler, merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır. Her kurt işareti yapan elbette milliyetçi değildir, herkesin dürüst davranmasını beklemiyoruz. Ancak her şeyin de bir adabı var” açıklamasını, İyi Partili Öztürk üzerine alınmış olmalı ki,, cümleleri alıntılayarak bir açıklama yaptı.

Twitter üzerinden konuşan Öztürk, “Uzun uzun 4 madde yazmayacağım. Kendin siyasette nasıl yol aldıysan karşındakini de öyle sanma. El etek öpenleri de, elinden tutanları da cümle-Denizli biliyor. Aynaya bakıp laf söylemek ancak Doğan görünümlü Şahin’lere yakışır. Seni unutmadık sanma, sıra sana da gelir zamanını bekle” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı