REKLAMI GEÇ

KEŞKE DİĞERLERİ DE VERSEYDİ!

KEŞKE DİĞERLERİ DE VERSEYDİ!

Denizlihaber’in seçim sonrası ulaştığı Denizli Belediyesi’nin yeni Başkanı Osman Zolan, kendisine gelen bir fazla oy içinse “Seçim öncesinde yaptığım konuşma etkili olmuş. İlk turda en yüksek oy olana ikinci turda destek olalım demiştim.Keşke diğerleri de verseydi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2011 Çarşamba, 17:37

Denizli Belediyesi’nin yeni başkanı Osman Zolan, Denizlihaber’e konuştu. Zolan, hizmetlerin artarak süreceği ve Denizli için çalışacakları sözünü verdi. Gösterilen destek ve teveccühten onur duyduğunu aktaran Zolan, “İnşallah seçim sonuçları şehrimize hayırlı olur” dedi. “Güzel hizmetlerimiz devam edecek. Tüm destek veren, vermeyen meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ortak paydamız Denizli” diye konuşan Zolan, kendisine verilen görevi layığıyla yürütmeye çalışacağını söyledi.
Zolan aldığı bir fazla oy için ise, “Eğer benim konuşmamı takip ettilerse, seçimden önceki konuşmamda yıllardır süren klasik keskin kimliği bir kenara bırakalım demiştim. İlk turda en yüksek oyu kim alırsa diğer turda ortak olarak onu destekleyelim istemiştim.Demek ki bir arkadaşımız dikkat gösterdi. Keşke diğer oyları da alabilseydim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı