REKLAMI GEÇ

30 Ağustos’a damgasını vuran sohbet

30 Ağustos’a damgasını vuran sohbet

Ankara’da gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları’na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Keskin’in Başbakan Erdoğan ile yaptığı samimi sohbeti damgasını vurdu. Hürriyet www.hurriyet.com.tr isimli internet gazetesinden “7 bin TL ödedim, tatlı tatlı sohbet ettik” başlığıyla duyurdu.

/ DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2012 Perşembe, 19:38

Ankara’da gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu temsilen katılan Genel Başkan Yarndımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, protokol gereği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına oturdu.

Keskin ve Erdoğan’ın aralarında geçen sıcak sohbet ise kutlamalara damgasını vurdu. Ulusal medyanın internet sitelerinde manşetten verdiği o fotoğrafla konuyu işleyen www.hurriyet.com.tr “7 BİN TL VERDİM TATLI TATLI SOHBET ETTİK” başlığını kullandı.

Keskin, Hürriyet Gazetesi’ndeki habere göre Erdoğan’a Günaydoğu’da PKK hakimiyeti iddialarını sordu. MİT’çi Kaşif Kozinoğlu’nun ölümünün ardından bir gazeteye verdiği demeçten sonra Erdoğan’ın kendisine açtığı davayı kazandığını ve bu nedenle geçen hafta 7 bin TL ödediğini de söyleyen Keskin, bu konunun sohbet sırasında hiç gündeme gelmediğini vurguladı.

Bu arada Hürriyet’in o haberinde İzmir’e genel başkan yardımcısı sıfatıyla ilk kez giden CHP Denizli Milletvekili Keskin’in hava alanında yaklaşık 300 partili tarafından karşılandığı bilgisi de yer alıyor.

İşte Keskin’le Hürriyet Gazetesi’nde çıkan o haber;

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı