REKLAMI GEÇ

Meclis’te vekile saldıran Atatürk düşmanının ‘saldırma nedeni olan’ o konuşma

Meclis’te vekile saldıran Atatürk düşmanının ‘saldırma nedeni olan’ o konuşma

Atatürk’e hakaret paylaşımlarıyla gündeme gelen Denizlili memur Said Dağdaş’ın TBMM’de, İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk’e ‘sana yedirmeye geldim’ dediği; TBMM kürsüsünden söylenen o sözler…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2020 Salı, 15:24

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yaparken, Atatürk’e yönelik hakaret dolu sözler sarf ettiği için İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk tarafından TBMM kürsüsünden ağır sözlerle eleştirilen Denizlili Said Dağdaş, dün Meclis’teki odasında Öztürk’e saldırdı.

HAKARET DOLU PAYLAŞIM
9 Kasım 2018’de sosyal medya hesabından, “9.05’de bazıları putlarına saygı için duracaklar ayakta… Dünyada en gülünç olay yaşanacak yine… Yarın 10 Kasım. O diktatörlük hala esiyor… Bu millet, 23 Nisan 1923’e kadar Mustafa Kemal ve ekibini kahraman bilir. 1924 sonrası Mustafa Kemal adını ve kemalini çatır çatır kırıp atmıştır. Bu nedenle, kahramanlığı sonrasında diktatörlüğünü görmüştür. Hem de İslam’la savaşan diktatör” diye yazan Denizlili memur Said Dağdaş; Öztürk’ün ifadesine göre, Meclis’te “Sana o sözleri yedirmeye geldim” diyerek saldırdı. Öztürk’ün ve çevredekiler müdahalesiyle memur Dağdaş polise teslim edildi.

DEVLETİN LOKMASI BOĞAZINA DİZİLSİN
Öztürk, saldırının ardından Dağdaş’ın “Sana yedirmeye geldim” dediği o sözleri yine paylaştı. Meclis tutanaklarına da geçen o sözlerini tekrar hatırlatan Öztürk, “Bu ülkenin onurlu hiçbir evladı yediği kaba pislemez. Devletin lokması boğazına dizilir inşallah” demişti. İşte 12 Kasım 2018’de TBMM kürsüsünden sarf edilen o sözler:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı