REKLAMI GEÇ

Milletvekili Öztürk’ten açık destek alan İYİ Parti İl Başkan adayı Çobanoğlu: Çekildim

Milletvekili Öztürk’ten açık destek alan İYİ Parti İl Başkan adayı Çobanoğlu: Çekildim

İYİ Parti’de 5 Temmuz’da yapılacak il kongresi öncesi hareketlilik devam ediyor. Milletvekili Yasin Öztürk’ün ‘Destekleyeceğim’ dediği Mustafa Çobanoğlu, ‘adaylıktan çekildim’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2020 Salı, 21:01

İYİ Parti’nin il kongresi için geri sayım sürerken adaylıklar da netleşmeye başladı. Adaylıklarını açıklayan, mevcut başkan Hasan Akgün, Raziye Akışık, Yücel Yılmaz çalışmalarını sürdürürken, Milletvekili Yasin Öztürk’ün açık açık ‘destekleyeceğim’ dediği Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Çobanoğlu, “Çıkış amacımız olan parti içi kurumlar arasındaki gerilim ve kaos ortamını siyaseten risk almak pahasına sona erdirip uzlaşma ortamını yaratmış bulunmaktayız. Kurumlar arası diyaloğun sağlanmış olması sebebiyle İYİ Parti İl Başkan Adaylığından çekildiğimi bildiririm” dedi.

Çobanoğlu, paylaşımına, açık destek veren Milletvekili Öztürk ile, onun ‘süs biberi’ yakıştırması yaptığı İl Başkanı Hasan Akgün ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ile birlikte çekilmiş fotoğrafını da ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı