REKLAMI GEÇ

Montrö ile ilgili bildiri yayınlayan 103 emekli amirale Denizli’den tepki

Montrö ile ilgili bildiri yayınlayan 103 emekli amirale Denizli’den tepki

Emekli 103 amiralin, son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili yayınladığı bildiriye Denizli’den sert tepki geldi. Başkan Zolan sosyal medyadan paylaşım yaptı, “Haddinizi bilin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2021 Pazar, 11:08

103 emekli amiral, Montrö tartışmaları ve Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı ile ilgili bildiri yayımladı. Bildiride, “Montrö Sözleşmesinin tartışma konusu yapılmasına/masaya gelmesine neden olabilecek her türlü söylem ve eylemden kaçınılması gerektiği kanaatindeyiz” ifadeleri kullanıldı.

103 emekli amiralin bu çıkışına kısa süre içinde siyasetçilerden sert tepkiler geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök ve Şahin Tin ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdi.

https://twitter.com/osmanzolan/status/1378565802450911233

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN: HADDİNİZİ BİLİN
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tepkisini, “Darbe heveslisi, cunta sevicilere tavsiyemdir. Aziz milletimiz asla demokrasiden ‘emekli’ olmadı, olmayacaktır! Dün olduğu gibi, bugün de milletimizin iradesinin emrinde, liderimizin yanındayız… Haddinizi bilin” paylaşımıyla ortaya koydu.

https://twitter.com/avcahitozkan/status/1378487399693570053?s=20

ÖZKAN: MİLLETE PARMAK SALLAMIŞLAR
AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan da tepkisini sosyal medyadan gösterdi. Özkan paylaşımında, “Eski Türkiye artığı, vesayetçi bir güruh sözde bildiri yayınlayarak “Millet”e parmak sallamış. Bu aziz millet, o parmakları 15 Temmuz’da nasıl kırdıysa yine kırmasını iyi bilir. Haddinizi bilin!” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/sahin_tin/status/1378596473064022017?s=20

ŞAHİN TİN: ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de 103 emekli amiralin bildirisine sert tepki gösterdi. Tin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Vesayetçiler yine rol kapmanın derdine düşmüş. Milli iradeyi yok sayarak, demokrasiyi ayaklar altına alarak, adım atacağını zannedenler yine hainlik peşindeler. Hızla büyüyen, güçlenen Türkiye’nin önüne set çekmek isteyenlere hodri meydan. Artık eski Türkiye yok! Haddinizi bilin” dedi.

https://twitter.com/Nilgun_OK/status/1378606644804911109?s=20

NİLGÜN ÖK: VESAYET DÖNEMİ BİTTİ
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök de bildiriye sert tepki gösterdi. Ök, “Vesayet dönemi bitti! Kimsenin şüphesi olmasın. 15 Temmuz’da olduğu gibi milli iradeyi tehdit eden 103 emekli amiral her zaman Biz buradayız. Hodri meydan, haddinizi bilin” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/AvniOrki/status/1378591204145774594?s=20

AVNİ ÖRKİ: EN İYİ BİLDİRİYİ MİLLETİMİZ YAZAR
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de sosyal medyadan yaptığı açıklama ile emekli generallerin bildirisine sert tepki verdi. Örki, “Çürümüş düşüncelerinizin ürünü darbeler ve bildiriler ile hükümete ayar verme devri bitti! Size tek tavsiyem haddinizi bilin! Yine de biz bildiğimizi okuruz derseniz hodri meydan! Unutmayın, en iyi bildiriyi milletimiz yazar” dedi.

GÜNGÖR: YÜCE MİLLET MİLLİ İRADENİN YANINDA
AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör de bildiriye tepki gösterdi, “Bu vesayet artıklarının ‘Genç Subaylar Rahatsız’ diye meşhur manşetleri vardı. Görüyoruz ki onlar yaşlanmış. Ama akıllanmamış! Bu yüce Millet 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de milli iradenin ve reisinin yanındadır” paylaşımı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı