REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi İl Başkanı Eryılmaz, iktidarı eleştirdi

Saadet Partisi İl Başkanı Eryılmaz, iktidarı eleştirdi

Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, genişletilmiş il divan toplantısını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2018 Pazartesi, 13:07

Toplantıya il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra GİK üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu, Milli Gazete yazarı Şakir Tarım ve mahalle temsilcileri katıldı. İl Başkanı Ahmet Eryılmaz toplantıda, önümüzdeki seçimlerin genel seçim havasında geçeceğini söyledi.
“Seçimleri kazanmak istiyorsak, kendimizi adamamız gerekiyor” diyen Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, genel seçimler öncesinde Saadet Partisi’nin söylemlerinin hükümet tarafından teker teker yapılmaya başlandığını dile getirdi. “İster ekonomi alanında olsun ister eğitim alanında olsun bizim söylediklerimizi kelimesi kelimesine ifade ediyorlar” da diyen başkan Eryılmaz, “ İktidarda olanlar bir şeyleri tekrar etmek değil sorunları çözmekle görevliler. Şikâyet etmeye hakları yok, o şikâyetleri çözmek onların görevi. Saadet Partisi olarak biz bu milleti uyandırma mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Diğer taraftan GİK Üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu ise konuşmasında seçimlerde kadınların ve gençlerin önemine değinerek, “Mümkün olduğunca divan toplantılarımızı tüm teşkilatlarımızın katılımı ile gerçekleştirmeliyiz. Kadınlarımızın, gençlerimizin de aralarında bulunduğu bir divan toplantısı daha verimli olacaktır. Bu seçimlerde Kadın Kolları Başkanlığımıza çok işler düşüyor. Ayrıca gençlerimizi motive etmemiz gerekiyor. Gelecekte sizlerin yerine onlar oturacaklar. Geçen seçimlerde sosyal medyadaki çalışmaları ile bizim başarımıza vesile oldular. Onları ihmal etmemeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı