REKLAMI GEÇ

‘SEN ÖLÜSÜN OY KULLANAMAZSIN’

‘SEN ÖLÜSÜN OY KULLANAMAZSIN’

Referandum için sabah saatlerinde Nüfus Müdürlüğü’ne kimlik kartını değiştirmeye giden Cemal Özer, şok haberi aldı. Özer nüfus kayıtlarına göre ölmüştü. 2008’te Başbakan’a vatandaşa hakaret gerekçesiyle dava açan emekli öğretmen şimdi soruyor, “Ne zaman neden öldüm?”

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2010 Pazar, 12:45

Öğretmen emeklisi 64 yaşındaki Cemal Özer, Anayasa değişiklik paketinin oylanacağı referandumda oy kullanabilmek için önce üzerinde T.C. kimlik numarası olmayan nüfus cüzdanını değiştirmek için bu sabah Denizli Nüfus Müdürlüğü’ne gitti. Burada kayıtlarına bakılan Özer’e kayıtlarında ölü göründüğü söylenince, 3 çocuk babası büyük şok yaşadı. Cemal Özer, kayıtlarda yaşamadığını öğrenince ne yapacağını şaşırdı.

ÖLÜYÜM, AMA EMEKLİYİM MAAŞIMI TIKIR TIKIR ALIYORUM
Nüfus cüzdanını değiştirmek için Nüfus Müdürlüğü’ne gittiğini belirten Cemal Özer,
“Müdürlükteki ilgililer, önce beni başka yetkiliye gönderdi. Bana ‘Kayıtlarda siz ölü görünüyorsunuz’ dediler. Ben de güldüm. Ölü müyüm diye düşündüm ama kimliğim elimde. Tüm yetkililer bana aynı cevabı verdi. Ben uzun yıllardır oyumu kullanıyorum. Ben de acaba bugün oy kullanmamı istemiyorlar mı diye düşündüm. Emekliyim ve maaşımı alıyorum. Ben bugüne kadar hep oyumu kullandım” dedi.

BAŞBAKAN’A DAVA AÇTIM
Başbakan Tayyip Erdoğan’a 2008 yılında ‘Halkı aşağıladığı’ gerekçesiyle dava açtığını söyleyen Cemal Özer, “Acaba bu dava için mi bana oy kullandırtmadılar ölü gösterdiler diye düşünüyorum. Ama günahlarını da almak istemiyorum. Referandum da ya da başka bir seçimde istediklerini öldürüyorlar istediklerini diriltiyorlar mı? Anlamadım doğrusu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı