REKLAMI GEÇ

Siyasetçi babadan, siyasete atılan oğlu için konuştu: Keşke daha fazla Oğuzhan olsa

Siyasetçi babadan, siyasete atılan oğlu için konuştu: Keşke daha fazla Oğuzhan olsa

DEVA Partisi’nin kurucular Kurulu listesinde yer alan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Oğuzhan Aygören’in babası eski dönem belediye başkanı Ali Aygören, oğluna hem tavsiye verdi hem de destek çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2020 Salı, 15:40

Denizli’nin 1999-2004 dönemi DYP’li Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu, akademisyen Oğuzhan Aygören, Ak Parti’den ayrılan Ali Babacan’ın kuracağı DEVA Partisi’nin kurucular kurulunda yer alması, Denizli siyaseti için sürpriz oldu.

OĞUL AYGÖREN: İYİYİ VE DOĞRUYU GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİM
Girişimcilik alanında yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören, Denizli Haber’e yaptığı açıklamada, klasik siyaset anlayışını gütmeyeceğini, hep yeniliğin peşinden gideceğini söyledi.

Aygören, “Kişisel olarak maksadım, insanlara iyiyi doğruyu göstermek. Zaten üniversitede bunu yapıyorum. Siyaseti çok da bilmiyorum, bilinen şekilde de içinde olmak istemiyorum. Ben orada da doğruyu söylemeye devam edeceğim. Ben girişimcilik anlatıyorum, bu da bir girişimciliktir” dedi.

Oğuzhan’ın ‘kurt siyasetçi’ babası eski belediye başkanı Ali Aygören de oğluna destek çıktı ve “Keşke Oğuzhan gibi çocuklar siyasete daha fazla girse” dedi. Aygören, “Oğuzhan, kendini yetiştirmiş laftan ziyade iş üreten bir vatan evladımız. Ben onun adına güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Keşke Oğuzhan gibi çocuklarımız siyasette daha fazla olsa” dedi.

Aygören, “Oğuzhan’a bir baba tavsiyeniz var mı?” sorumuza ise “Siyaset kolay bir şey değil” dedi.

Yorumlar

Hüseyin Mercan   -  Bağlantı 10 Mart 2020, 16:25

Oguzhan Aygören, babasının oğlu ise , Babacan’ın partisinde uzun süre kalmayacaktır. Genç bir bilim insanı Babacan’ın gerçek yüzünü kısa sürede görecektir diye bir not düşmek istedim. Ali Aygören rahmetli Demirel’den çok şey öğrenmiştir diyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı