REKLAMI GEÇ

Vali Karahan’ın Ankara ziyaretine muhalif vekillerden nezaket tepkisi

Vali Karahan’ın Ankara ziyaretine muhalif vekillerden nezaket tepkisi

Vali Hasan Karahan’ın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyarette yalnızca Ak Partili milletvekilleri ile bir araya gelmesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın tepkisini çekti. Karaca, Twitter’den “Denizli’yi temsil etme hakkının AKP ile sınırlı olduğunu sanma” diye yazdı, “nezaket” göndermesinde bulundu. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise olaya farklı bir boyut getirdi, “Bizi ziyaret edip ilk valiler kararnamesinde kendine yer mi beğensin sn vali” paylaşımı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2020 Çarşamba, 12:29

Vali Hasan Karahan, bir dizi temaslarda bulunmak ve ziyaretler gerçekleştirmek için dün Ankara’ya gitti. Vali Karahan, burada AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök ve Şahin Tin ile Meclis’te bir araya geldi.

Vekiller ve Vali Karahan, ziyaretlere ilişkin sosyal medyadan bazı paylaşımlar yaptı.

Vali Karahan’ın ziyaret programına almadığı CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından Vali Karahan’ın 3 AK Partili vekil ile olan ziyaret fotoğrafını paylaşan CHP’li Karaca, “Nezaket” vurgusu yaptı.

Karaca, Vali Karahan’ı, “Denizli Valisi @hasannkarahan’dan, sadece AKP vekillerini ziyaret etme, Denizli’yi temsil hakkının AKP ile sınırlı olduğunu sanma NEZAKETi” paylaşımıyla eleştirdi.

İYİ PARTİLİ ÖZTÜRK’TEN İLGİNÇ PAYLAŞIM
CHP’li Karaca’nın paylaşımının ardından bir dikkat çeken çıkış da İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten geldi. Öztürk, sosyal medyadan Karaca’nın paylaşımına gönderme yaparak, “Denizli milletvekilimiz sn. @GulizarBicer nezaketen beklemiş ama; şahsen beklemiyordum. Ne de olsa memleketimiz DENİZLİ güzel yer. Bizi ziyaret edip ilk valiler kararnamesinde kendine yer mi beğensin sn vali” yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı