REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den “paralel operasyon” açıklaması

Zeybekci’den “paralel operasyon” açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarına dikkat çekerek, “Herkes hesabını verecek. Kimse adaletten kaçmayacak, korkmayacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2014 Pazartesi, 10:23

İzmir’e gelen Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, partisinin Bornova 5. olağan ilçe kongresine katıldı.

17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarında yaşananlara dikkat çeken Bakan Nihat Zeybekci, “Her ülkede varız; ama birilerini rahatsız ediyoruz. Birileri oralara gitmişler Türkiye’nin kartvizitini kullanarak, Türkiye’nin imkanlarını kullanarak oralarda maalesef kendi düzenlerini kurmuşlar. Kendi fetvalarıyla, kendi uyduruk düzenleriyle. Şimdi oralaraTürkiye varıyor, Türkiye gereğini yapıyor, oyunlar bozuluyor. Faizcilerle darbeciler, faizcilerle bedduacılar, faizcilerle bu memlekette milletin iktidarını yerinden etmek için 17 Aralık 25 Aralığı yapanlar bir araya geldi. O kadar bir araya geldiler ki aynı şeyleri söylüyorlar. Diyorlar ki beraberiz, birlikteyiz. Biz biliyoruz zaten biz birlikte olduğunuzu anladık zaten. Biraz geç oldu; ama onuda bizim Anadolu saflığımıza verin. İyi niyetli davrandık biraz, saf olduk, size çok inandık. Ama artık gördük herkes hesabını verecek. Kimse adaletten kaçmayacak, korkmayacak. Adalet inşallah sağlıklı, adil ve hızlı bir şekilde çalıştığı zaman kimse bununla ilgili dertlenmeyecek” diye konuştu.

Yorumlar

yunalg   -  Bağlantı 22 Aralık 2014, 13:29

insallah bu sozlerinizi devletin gucu elinizden gittikten sonra da hatirlarsiniz sayin bakan ve o zamanlarda da insallah bir yere kacmazsiniz!!!
bir not;o ulkelere gitmeleri icin verdiklerinizi bir anlatsaniz da millet de gorse neymis bu imkanlar???

basicman   -  Bağlantı 22 Aralık 2014, 10:31

birileri türkiyenin imkanlarını kullanarak lafı bu konuya emeğini,malını,zamanını harcynlara haksızlık olur..türkiyenin imkanlarını kimler kullanıyor ayan beyan ortada..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı