REKLAMI GEÇ

Zeybekci’ye twitter yanıtı

Zeybekci’ye twitter yanıtı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP’de örgütten sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilince, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Twitter hesabından “KK, korkudan 2’nci adamlığa yolun sonuna gelmiş hayali zaten bu olabilecek birini getirdi” yorumunu yaptı. Zeybekci’ye yanıt veren CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven “Kendisine acilen tam teşekküllü bir hastanede tedavi olmasını öneriyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2012 Çarşamba, 18:19

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP’de örgütten sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilince, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Twitter hesabından “KK, korkudan 2’nci adamlığa yolun sonuna gelmiş hayali zaten bu olabilecek birini getirdi” yorumunu yaptı. Zeybekci’nin Keskin’in 70 yaşında olmasına göndermeyle yaptığı eleştiri tartışmaları da beraberinde getirdi. Zeybekci’ye yanıt CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven’den geldi. Yurtseven, Nihat Zeybekci’nin CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Adnan Keskin ile ilgili çelişkili açıklamalarının psikolojik bir bunalım yaşadığını ortaya koyduğunu ileri sürerek, “Kendisine acilen tam teşekküllü bir hastanede tedavi olmasını öneriyoruz” dedi.

Zeybekci’nin Keskin’e sataşarak siyasi prim yapma amacında olduğunu iddia eden Yurtseven, “Bakan olamadığı için çakan olmaya kalkan, ancak bu gidişle siyaseten batan olacağa benzeyen sayın Zeybekci anlaşılan Keskin sendromu yaşıyor. Şunu iyi bilmeli ki, siyaset yaşta değil, baştadır. Keskin için yolun sonuna gelmiş demekle başarılı siyaset adamına ömür biçmeye kalkışıyor. Bu sözler ayıp, çirkin ve yakışıksızdır. Unutmasın ki, politika sahnesinde insanların ağırlığı boylarıyla ölçülmüyor. Yaptıklarıyla, başarılarıyla, siyasi zekası ve ahlakıyla ölçülüyor. Keskin’in CHP’deki başarısı sanıyoruz Zeybekci’yi çileden çıkartıyor. Öyle sanıyoruz ki, kendi partisinde yaşadığı sorunlar ve bir şeyler olamamanın ezikliği yüzünden ruhsal bir çöküntü içine giren bu zat-ı muhteremi kendi çelişkileriyle baş başa bırakıp takdiri Denizli halkına bırakıyoruz” dedi.

Yorumlar

ramiz   -  Bağlantı 13 Eylül 2012, 00:15

adnan keskin kaçtene ağaç dikmiştir acaba yıllarca milletvekilliği yaptı denizliye ne gibi faydası oldu allahtan sağlık devletten aylık dediler.

mehmet atıl   -  Bağlantı 2 Ağustos 2012, 14:34

adamın ahı gitmiş vahı kalmış.akpartinin genç ve dinamik kadrosuyla nasıl mücadele edecekki.adnan keskin akpartinin ekmeğine yağ sürebilir sadece.iyi ki varsın adnan keskin):

mehmet atıl   -  Bağlantı 2 Ağustos 2012, 14:29

ADNAN KESKİNİN AVUKATLIK RUHSATI GALİBA ELİNDEN ALINDI.KESKİNİ SAVUNMAK ÖMER EFENDİYE DÜŞTÜ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı