REKLAMI GEÇ

Zeybekci’ye engelliler destek çıktı ama…

Zeybekci’ye engelliler destek çıktı ama…

Kent Konseyi Engelliler Meclisi, bir basın toplantısı yapıp sorunlarını gündeme getirdiği için Ak Partili Vekil Zeybekci’ye teşekkür etti. Meclis Başkanı Özkan, Zeybekci’nin, gündem olan sözlerine ise “Mizah yaptı düşüncesindeyiz” yorumunda bulundu ve “Zeybekci’nin önerisi üzerine amacımız araçlara zarar vermek olsaydı bu toplantıyı yapmaz cam kırıyor olurduk” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2012 Çarşamba, 17:34

Kent Konseyi’nde basın toplantısı düzenleyen Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan,

AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin engellilerin sorunlarını bildiği için konuya mizahi anlamda yaklaşarak dikkat çekmek istediğini iddia etti.

Çeşitli engelli dernek başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Öztürk Özkan, “Kaldırımlara park eden bütün araçların camlarını kırın” açıklamasının espri anlamında söylenildiğini, Zeybekci’nin kaldırımlara araç park etmeyin mesajı verdiğini belirterek, “Kaldırımlara araç park edilmesi için çeşitli uyarılar yapılıyor. Cezalar kesiliyor. Ancak olumlu bir sonuç alınmıyor. Araç sahipleri ceza ödemelerine rağmen ısrarla yinede kaldırıma park ediyor. Biz engelliler olarak yaşadıklarımızı ve ihtiyaçlarımızı anlatıyoruz. Bize kim duyarlık gösteriyorsa teşekkür ediyoruz. Herkesin tavrı kendini bağlar, bende haberlerde izledim. Bu anlamda konunun tamamı izlendiğinde esprili mizahi anlamda böyle bir öneri getiriyor. Bizim konumuza kendisinin de duyarlılık gösterdiği ve konuya mizahi anlamda dikkat çektiği anlaşılıyor. Kendisinin kaldırımlara araç park edilmesine gösterdiği duyarlılığa destek veriyorum. Zeybekci’nin önerisi üzerine amacımız araçlara zarar vermek olsaydı bu bilgilendirme toplantısını yapmazdık ve sokaklarda cam kırıyor olurduk. Olayda mesaj şudur, kaldırımlarla park edilmemesidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı