REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden İncirlik kampanyası

Vatan Partisi’nden İncirlik kampanyası

Vatan Partisi, İncirlik Üssü’nün ABD’ye kapatılması için imza kampanyası başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2017 Pazartesi, 10:18

Düzenledikleri kampanya ile ilgili bilgi veren Vatan Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Hulusi Erbaş, İncirlik Üssü’nün ABD uçaklarına kapatılması gerektiğini vurguladı. Vatan Partisi Denizli İl Örgütünün bu amaçla imza masası açarak kampanya başlatacağını ifade eden Erbaş, “Bölücü terör örgütüne ve Fetullah Terör Örgütü’ne karşı büyük bir mücadelenin içindeyiz. İç ve dış cephede ordumuzla, polisimizle Vatan Savaşı veriyoruz. Amerika ve İsrail, terör örgütlerinin arkasında. Bu ülkeler vatanımızı ve komşularımızı bölerek ikinci İsrail’i kurma hedefindeler” dedi.

Vatan toprağı olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçaklarının, Mehmetçiğe ve polise kurşun sıkan terör örgütlerini koruduğunu belirten Erbaş, “Onlara cephane vererek donatıyor. Amerikan zırhlıları namlularını Türkiye’ye doğru çevirmiş durumda. Türkiye ile ABD silahlı güçleri cepheye gelmiş durumda. İncirlik Üssü, bir yıl önce 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. İncirlik Üssü, Türkiye’nin güvenliğini tehdit ediyor. İncirlik Üssü Amerika’nın Türk Hükümeti’ni devirme, Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişiminin hizmetindedir. İncirlik Üssü, Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir” diye konuştu.

Vatan Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü olarak 11 Mayıs’ta kamyanya başlattıklarını hatırlatan Erbaş, “Kampanyamızı Mayıs ayının sonuna dek sürdüreceğiz. Vatanımızın bütünlüğü ve güvenliği için, İncirlik Üssü ABD’ye kapatılsın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı