REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi aday adaylarını tanıttı

Vatan Partisi aday adaylarını tanıttı

Vatan Partisi’nden Denizli Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan 11 kişi düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. Adalet Partisi ve Anavatan Partisi eski Denizli Milletvekili Hasan Korkmazcan da, Genel Başkan Yardımcısı olduğu Vatan Partisi’nin Denizli Milletvekili aday adayları arasında. İlk kez 1969 yılında Denizli’den milletvekili seçilen Korkmazcan, bir kez daha destek istedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 29 Mart 2015 Pazar, 16:24

Vatan Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan 11 isim tanıtıldı.

Eski Denizli Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Hasan Korkmazcan, Avukat Rustem Can, Eğitimci Fisun Özçelik, İşadamı Mehmet İyice, Endüstri Mühendisi Ufuk Abalıoğlu, Eğitimci Hüseyin Mercan, Ev Hanımı Nermin Pak, Eğitimci Ali Kabalay, Esnaf İsmail Yörük, Eğitimci İbrahim Cüneyt Doğan, Emekli İşçi Ahmet Öztekin Vatan Partisi Denizli Milletvekili aday adayı olarak başvurdu.

Vatan Partisine aday adaylığı başvurularının 3 Nisan günü saat 17:00’a kadar devam edeceğini belirten İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “Denizli’nin aydınları ve öncüleri partimize aday adaylığı için başvurulabilir” dedi.

ic-1Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ise makam ve mevki peşinde olmadığını, ülkenin mevcut durumunun vatanseverlerin harekete geçmesini zorunlu kıldığını belirterek, “Bugün Denizli tarihinin Türkiye’nin her alanda çözülmeye başladığı bilinçli bir şekilde çürütülmeye başladığı ve ekonomisinden etik değerlerine kadar herşeyin yağmalandığı dönemin sonunda vatanseverler ayağa kalkarak bu sürece son verme kararını açıklamaktadırlar. Bu sadece söz ile yapılan bir açıklama değil, herkesin bütün varlığı ile mücadele kararlılığında olduğunu ortaya koyan bir tablodur. Ben de 46 yıl önce TBMM’ye gönderdiğiniz bir evladınız olarak aynı kararlılıkla tekrar yola çıktım. Milletvekilliği veya makam yarışında olduğumuzu zannetmesinler. Makam derseniz Türkiye’nin en genç milletvekili olarak bana verdiğiniz onur yeter. Gerçekten Türkiye’yi Ankara’dan yönetmeye azimli yeni bir kadroyu meclise sokmalıyız. Türkiye’nin başka çıkış yolu yok” diye konuştu.

Yorumlar

Egemen Kabalay   -  Bağlantı 30 Mart 2015, 18:00

Vatana umut doluyor..

ali can   -  Bağlantı 29 Mart 2015, 21:57

vay be siyaset adama neler yaptırıyor? ne zamandan beri sosyalist oldu bu zat?

demir   -  Bağlantı 29 Mart 2015, 19:40

Memelekette hiç adam kalmadı. Bu partiyi sırtlayan TGB örgütüdür. Pırıl pırıl gençler var. Merkez sağın artıklarından medet uman bir “cemaat “zihniyetidir bu. Doğu Perinçek şeyh bunlarda mürüdü. yeni amblemleri de PYD ile aynı renkleri dışında.

Idris MUSLU   -  Bağlantı 29 Mart 2015, 17:19

Buyuk bir deger ve Hasan Korkmazcan i destekliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı