REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi İl Başkanlığı’na yeniden Kasapoğlu seçildi

Vatan Partisi İl Başkanlığı’na yeniden Kasapoğlu seçildi

Vatan Partisi Denizli İl Örgütü olağanüstü kurultaya giderek genç kadroların önünü açtı. TMMOB Lokalinde yapılan olağanüstü kurultay coşkulu geçti. Kullanılan oyların ardından İbrahim Kasapoğlu tekrar başkan seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2018 Pazar, 17:34

Divan Başkanlığına Av. Sami Kaplan ile divan üyeliklerine genç partililer Cansu Altınkaya ve Okan Çağlar’ın seçildiği kurultayda konuşma yapan İbrahim Kasapoğlu, Vatan Partisi’nde birleşme çağrısı yaptı. Vatan Partisi’nin deneyimli kadrolarının birikimi ile genç kadrolarının dinamizmini birleştirmek için bu olağanüstü kurultayını yaptıklarını dile getirerek, “Menderesler, Demireller, Özallar, Çillerler, Tayyipler geldiler ve geçtiler. Geçmeyen ve geçmeyecek olan tek şey Kemalist devrimdir. Kemalizm ülkenin önündeki tek seçenektir” dedi.
Kasapoğlu ayrıca Denizli’nin aydın ve emekçilerine “Gelin Atatürk’ün yönünde birleşelim, gelin vatan mücadelesinde birleşelim, gelin ekonomik krize karşı üretim ekonomisi mücadelemizde birleşelim, gelin Kemalist devrimleri tamamlama mücadelesinde birleşelim, gelin cumhuriyetimizi yeniden inşa etme programımızda birleşelim, gelin milli demokratik devrim mücadelesinde birleşelim, gelin Vatan Partisinde birleşelim çağrısı” yaptı.
Daha sonra yapılan seçimler sonucunda İbrahim Kasapoğlu İl başkanlığına yeniden seçilirken yönetim kuruluna asil üyeliklerine de Gökhan Dikmen, Teoman Barut, Ali Korkmazcan, Ahmet Suseven, Halis Özkan, O. Seçkin Can, Sabri Kasapoğlu, S. Can Bayram, Ozan Tezci, Ahmet Gündüz, Mehmet Çobanoğlu, Hüseyin Mercan, Füsun Özçelik ve Funda Sözgen seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı