REKLAMI GEÇ

İftar buluşmaları Karşıyaka ile devam etti

İftar buluşmaları Karşıyaka ile devam etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında gelenekselleşen iftar sofraları etkinliği, Karşıyaka Mahallesi ile devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2016 Cumartesi, 16:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrası bu kez Karşıyaka Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinde kuruldu. İftar yemeğine eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, Ramazan ayını kutladı.

İftar yemeğinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Zolan, her zaman Karşıyaka’da yoğun ilgi gördüklerini belirterek, gösterdikleri teveccühten dolayı Karşıyaka Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

“BABALAR DAYANACAK SAĞLAM BİR DUVARDIR”
İftar yemeğine katılanların yarın kutlanacak Babalar Günü’nü de kutlayan Zolan, “Baba dayanacak sağlam bir duvardır, sahip çıkacak emin eldir, her zorluk karşısında tutunulacak bir daldır. Baba fedakardır, gece gündüz evine helal rızk getirmek için ağır işlere, zor işlere gözünü kırpmadan kendini verendir, çocuğunun helal lokma yemesi için ter dökendir. Tüm evlatların babaları sağ ise gidip ellerini öpmelerini, sarılmalarını arzu ediyorum. Babalar biraz soğuk ve mesafeli durur ama kalpleri sıcacıktır. Babası hakkın rahmetine kavuşan evlatlarımıza ise babalarının mezarlarını ziyaret etmelerini tavsiye ederim” dedi.

kent_konseyi_iftar-ic

KENT KONSEYİ İFTAR YEMEĞİ
Öte yandan Konseyi, Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi ve Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri, Şairler Topluluğu ve El Emeği Pazarı üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Kent Cankurtaran Kamp Tesisi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar programına Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, yürütme kurulu üyeleri ve aileleri ile davetliler katıldı. Başkan Zolan ile eşi Berrin Zolan da, Karşıyaka Mahallesi’ndeki iftarın ardından Kent Konseyi’nin programına katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı