REKLAMI GEÇ

Nüfus Müdürlükleri açık olacak, hastalar sandıklara taşınacak

Nüfus Müdürlükleri açık olacak, hastalar sandıklara taşınacak

Türkiye tarihi referanduma kilitlendi, oy verme işlemenin sorunsuz gerçekleştirilebilmesi için önlemler alındı. Nüfus Müdürlükleri kimlikleriyle ilgili sıkıntı yaşayanlar için bugün ve yarın (Cumartesi ve Pazar) açık tutulacak, hastaların da oy kullanmalarının sağlanması için evde bakım ekipleri görev yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2017 Cumartesi, 12:09

Türkiye 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek referanduma kilitlendi. Anayasa değişikliğinin yapılacağı referandum günü seçmenlerin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları ve oylarını sorunsuz kullanabilmeleri için tüm önlemler alındı.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ MESAİ YAPIYOR
Denizli Nüfus Müdürlüğü de seçmenlerin seçim günü sorun yaşamaması için fazla mesai yapacak. İçişleri Bakanlığı’ndan gelen talimat ile nüfus müdürlüklerinin 15-16 Nisan tarihlerinde açık olacak.

Denizli Nüfus Müdürlüğü, 15-16 Nisan tarihlerinde açık olacak ve vatandaşların nüfus kayıt örneği ile geçici kimlik talepleri karşılanarak, sorunsuz oy kullanmaları sağlanacak.

SAĞLIK KOŞULLARI ELVERMEYENLERE TAŞIMA HİZMETİ
Denizli’de sağlık yardımı olmaksızın referandumda oy vermeye gidemeyecek hastalara destek olmak için sağlık ekipleri tüm hazırlıklarını tamamladı. 16 Nisan 2017’de oy kullanmak isteyen fakat sağlık durumu buna elverişli olmayan vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan 444 38 33 numaralı evde sağlık hizmetleri çağrı merkezini araması yeterli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı