REKLAMI GEÇ

Tercih yapıp, doğaya koştular

Tercih yapıp, doğaya koştular

Siyasilerin ‘piknik yerine sandığa gidin’ çağrısına kulak veren vatandaşlar, referandum tercihini yaptıktan sonra güzel hava ve doğanın tadını çıkardı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2017 Pazar, 15:26

Denizli’de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşların çoğu, anayasa değişikliği halk oylamasında oyunu kullandıktan sonra Çamlık Mesireliği, Adalet Parkı gibi alanlara giderek sabah saatlerinde kahvaltılarını yaptı, öğle sonrası ise piknik keyfi yaşadı.

Denizli genelinde, oy kullanma işleminin başladığı saat 08.00’den itibaren 734 bin 996 seçmen sandık başına gitmeye başladı. Referandum tercihlerini yapan birçok vatandaş, yağışlı günlerin ardından güneşli havayı fırsat bilip Çamlık, Servergazi Mesirelikleri ve Adalet Parkı’nda piknik yaparak hafta sonunu değerlendirdi. Piknikte gençler de bisiklet sürüp, ip atlayarak eğlendi.


Vatandaşlar, anayasa değişikliği için oy kullandıklarını belirterek, “Bugün Denizli’de hava çok güzel. Biz de bunu değerlendirelim istedik. Kış mevsiminin ardından pikniğimizi yapıyoruz.

Oy kullandıktan sonra ailece Adalet Parkı’na geldik. Referandum sonuçları da inşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı