REKLAMI GEÇ

Ümit Kocasakal Baro’nun davetlisi olarak Denizli’ye geliyor

Ümit Kocasakal Baro’nun davetlisi olarak Denizli’ye geliyor

İstanbul Barosu önceki dönem Baro Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal Denizli’ye geliyor. Denizli Barosu’nun davetlisi olan Kocasakal, bugün saat 18.30’da “Yol ayrımındaki Türkiye, halk oylamasında neye evet, neye hayır?” konulu konferans verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 13:25

Denizli Barosu’nun davetlisi olarak ilimize gelecek olan İstanbul Barosu önceki dönem Baro Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal, Denizli Barosu Hizmet Binası’nda vatandaşlar ile buluşacak.

Saat 18.00’de önce basının karşısına geçecek olan Kocasakal, referandum ve değişecek sisteme yönelik soruları yanıtlayacak.

Saat 18.30’da da Kocasakal’ın konferansı başlayacak. İstanbul Barosu önceki dönem başkanı Kocasakal, “Yol ayrımındaki Türkiye, halk oylamasında neye evet, neye hayır?” konulu konferans gerçekleştirecek.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Türkiye’nin önemli bir süreçte olduğunu belirterek, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylamasının ülke için kritik bir öneme sahip olduğunu söyledi.

İlhan, “Bu kritik süreçte, üzerimize düşen görevi yerine getirmek ve halkımızı doğru bilgilendirmek üzere çalışmalar yürütüyoruz. Kocasakal’ın vereceği konferansın da bu süreçte büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. Tüm halkımızı konferansa bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı