REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci’ye Almanya’dan sürpriz izin

Bakan Zeybekci’ye Almanya’dan sürpriz izin

Almanya ve Türkiye arasında arasında krize neden olan izin konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Almanya, Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin toplantısına izin verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2017 Cumartesi, 18:18

Türkiye ile Almanya arasında başlayan “izin” krizinde sıcak bir gelişme yaşanıyor. Gurbetçi vatandaşlara “evet” propagandası yapmak için salon talebinde bulunan Bakanlara ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a izin verilmemişti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci daha önce 2 kez iptal edilen toplantıya 3.başvuruda olumlu cevap aldıklarını ve Almanya’ya gideceğini açıkladı.
Zeybekci şunları söyledi: “Denizlim Derneği ile Denizlililerle orada büyük bir toplantı olacak. Hemen arkasından da Avrupa Türk Demokratlar Birliği ile Almanya’da planlanan toplantıyı yapacağız. İki defa iptal olduğunu biliyorum. Üçüncüsüyle ilgili arkadaşlarımız olumlu cevap verdiler. O da iptal olursa kahve kahve, sokak sokak, ev ev dolaşacağız orada ve gereğini yapacağız. Türkiye’nin varlık, bağımsızlık ve geleceğiyle ilgili çok önemli tarihi bir dönemeç noktasındaki bu süreci elimizden geldiğince vatandaşlarımıza paylaşacağız. Ve bunu da bize yakışan bir şekilde vakur bir şekilde, şenlik havasında yapacağız.”


SALON BULUNDU
Nihat Zeybekci’nin Almanya’da vereceği toplantı yeni bir salon buldu. Zeybekci’nin 2 toplantı salonunun ardından Senats Saal adlı salonda konuşma yapması bekleniyor.
Almanya’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Almanya’da vereceği toplantı için iptal edilen 2 salonun ardından, yeni bir salon bulundu. Zeybekci, bugün saat 18.30’da Köln kent merkezindeki Senats Saal adlı salonda Türkiyeli seçmenlere hitap edecek.
Daha önce, Köln yakınlarındaki Porz Belediye Salonu’nda yapılacak toplantı Porz Belediyesi tarafından iptal edilmişti. Bunun üzerine Köln yakınlarındaki Frechen kentinde kiralanan Golden Palast adlı salondaki toplantı da mülk sahibinin girişimi üzerine yine iptal edilmişti.

Yorumlar

dasci   -  Bağlantı 5 Mart 2017, 10:00

GÜLE GÜLE ZEYBEKCİ BAKAN NEKADAR ÇABALASN HAYIRLARA KARŞI DURAMIYACAKSINIZ NEKADAR AVANTA DAĞITSANIZ HAYIRLAR GALİP GELECEK,HİÇ ALMANLARA KIZMANIZA GEREK YOK.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı