REKLAMI GEÇ

Tin’den sandığa gidin çağrısı

Tin’den sandığa gidin çağrısı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, referandum saatler kala değerlendirmelerde bulundu ve önemli mesajlar verdi. Şahin Tin, “16 Nisan’da sandığa gidelim, demokratik hakkımızı kullanalım, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet ve Tek Millet Ülkü’müzü güçlü geleceğe ‘evet’ oylarımızla taşıyalım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2017 Cumartesi, 12:26

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, referandum öncesi değerlendirmelerde bulundu ve önemli mesajlar verdi. Referandum süreci boyunca ilçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak toplumun tüm kesimini ziyaret eden ve anayasa değişikliğinde yer alan maddeleri anlatan Milletvekili Şahin Tin, tüm seçmenleri geleceğine sahip çıkmak ve demokratik hakkını kullanmak üzere 16 Nisan’da sandıklara davet etti.

Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye’nin güçlü bir yol haritası olduğuna dikkat çekerek, “Ülkemizde anayasa değişikliği ile yeni bir sistem kurulacak. Kurulacak olan bu yeni sistemle Türkiye artık prangalarını kıracak. Aşılması zor engelleri milli iradenin hâkimiyetiyle aşacak. Milletimiz içinden geçtiğimiz bu zorlu sürecin bir istiklal ve istikbal mücadelesi olduğunu çok iyi biliyor. Bu olguyu seçim gezilerimizde çok açık ve net bir şekilde gördük. Bu nedenle mesele memleket meselesiyse gerisi teferruat diyen bu aziz milletimiz 16 Nisan’da sandığa gidip ‘evet’ diyerek geleceğine sahip çıkacak, içerdeki maşalar başta olmak üzere, Avrupa’ya, terör örgütlerine ve tüm şer güçlere anlayacağı dilden cevabını verecektir” dedi.

“SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN”
Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü korumak ve yarınlara taşımak için güçlü bir devlet sisteminin zorunlu olduğunu dile getirdi. Milletvekili Şahin Tin; “Pazar günü bir siyasi parti seçimi yapmıyoruz. Türkiye’nin geleceğine karar veriyoruz. Çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğine dönük önemli bir adım atıyoruz. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlara, yalan dolanla milletimizi kandırmaya çalışanlara en net cevabı milletimiz sandıkta verecek. Bizler tüm teşkilatlarımızla birlikte Denizli’yi karış karış dolaştık. Anayasa değişikliğinin neler getirdiğini tüm vatandaşlarımıza anlattık. Artık söz de karar da milletimizin. Artık yeni sistemin 16 Nisanda milletimizin vereceği ‘evet’ oyları ile kabul edilmesiyle birlikte siyasetin gizli ortakları olmayacak ve tarihe gömülecek. Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletimizin olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı