REKLAMI GEÇ

Gülen yüz ilgi gördü

Gülen yüz ilgi gördü

Referanduma sayılı günler kala Denizli’nin dört bir yanı gülen yüzlerle donatıldı. Kent sakinleri uyandıklarında gülen yüzlü “evet” afişleriyle karşılaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2017 Salı, 12:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “referandumun bir şenlik havasında geçmesi” fikrinden esinlenen AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, 16 Nisan’a sayılı günler kala başlattığı kampanya ile tüm kenti gülen yüzlerle donattı.

Kampanya, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde elde edeceği kazanımları anlatıyor. AK Parti’nin 2002 yılından bu yana devam eden iktidarında elde ettiği başarıların yeni sistemle kuvvetlenerek artacağına vurgu yapılan kampanyada, tüm Denizli halkı ve Türkiye “evet” demeye çağırılıyor.

Dünyanın en ünlü ve en sevilen simgelerinden biri olan gülen yüz simgesiyle, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde daha mutlu, daha huzurlu olacak bir Türkiye’nin sinyalleri verildi.

Ayrıca yeni sistemle birlikte elde edilecek güç, kampanyada önemle vurgulandı. 5 yıllık kesintisiz iktidarın getireceği istikrar, huzur ve dinamizm afişlerde önemli bir yer tuttu.

Gülen yüzlü afişlerde, daha uzlaşmacı, koalisyonsuz, daha demokratik, daha bağımsız, daha öncü, daha adil, daha özgür, daha üretken, daha dinamik ve daha çağdaş bir Türkiye sloganları kullanıldı.

Denizli halkı da gülen yüzlerin kullanıldığı kampanyayı oldukça ilgi gösterdi. Vatandaşlar, siyasetin 16 Nisan’dan sonra tıpkı bu gülümseyen yüzler gibi pozitif olmasını istediklerini belirtti.

Kampanyaya Denizli’den yanıt geldi. Denizlililer balkonlarına ‘bence de evet’ bayraklarını asarak kampanyaya karşılık verdi. Kampanyanın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte 2 saat içinde Türkiye gündeminde birinci sırada yer aldı. İlk olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Twitter’dan #EVETdeGülümse etiketi ile yaptığı paylaşımın devamında da sosyal medya gülen yüzlerle donandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı