REKLAMI GEÇ

Ak Partili belediyelerden saatlik referandum raporu alıyor

Ak Partili belediyelerden saatlik referandum raporu alıyor

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, referandum sürecinde etkin ve etkili olmak için 16 Şubat tarihinde AK parti teşkilatlarında ilk kez Denizli’de bir çalışma başlattı. AK Partili belediye başkanları, her gün il başkanına saatlik ve günlük çalışma raporlarını sunuyor. Başkan Filiz, “Belediye başkanlarımız her gün ortalama 300 noktada çalışma yapıyor, 30 bin kişiyle sıcak temas kuruyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 13:07

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, referandum tarihi belli olunca, öyle bir program hazırladı ki, belediye başkanlarından referandum çalışmaları için bırakın günlüğü, saatlik rapor istedi. Filiz, referandum da belediye başkanlarıyla nasıl koordineli çalışmak gerektiğine dair hazırladığı raporu Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye de gösterdi. Zeybekci, geçtiğimiz Şubat ayının başında Filiz’in fikrini onayladı ve ivedilikle uygulanmasını istedi.

AK Partili belediye başkanları, Muhammet Subaşıoğlu (Merkezefendi), Hüseyin Gürlesin (Pamukkale), Gürcan Güven (Çivril), Hulusi Şevkan (Acıpayam), Cengiz Arslan (Çameli), Erkan Hayla (Kale), Turan Veli Akyol (Tavas), Mehmet Kobaş (Serinhisar), Salim Demirezen (Serinhisar), Ahmet Necati Özbaş (Sarayköy), Turgut Devecioğlu (Honaz), Yusuf Gülsever (Baklan), Mahmut Öztürk (Çardak), 16 Şubat’tan itibaren AK Parti İl Başkanlığı’na saatlik ve günlük referandum çalışma raporunu geçiyor. Başkanlar, raporda günde kaç noktaya gittiklerini, kaç kişiyle sıcak temas kurduklarını raporda anlatıyor.

BAŞKANLARIN PERFORMANSINDAN MEMNUN
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, belediye başkanlarının performansından memnun olduğunu söyledi. Başkanların günde ortalama 300 noktaya giderek, 30 bin kişiyle sıcak temas sağladığını ve referandum çalışması yaptığını belirterek, “Türkiye yeni bir sisteme geçiyor. Yeni sistemi vatandaşlarımızdan bilmeyen kalmayacak. Tüm belediye başkanlarımız sahada çalışıyor. Onlardan istediğimiz; Partili cumhurbaşkanlığı sistemini bilmeyen insanımızın kalmamasıdır. Türkiye yeni bir dönemi girecek. İnsanlarımızdan ‘Evet’ oyu istiyoruz ama neden ‘Evet’ demeleri gerektiğini çok iyi anlatmalıyız. Belediye başkanlarımızın performansından memnunum. Ben de il başkanı olarak her gün mahalle başkanları ve sandık başkanlarının evlerini ziyaret ediyorum. Şimdiye kadar AK Parti’de böyle bir sistem uygulanmamış ve hiçbir il başkanı süreli olarak mahalle başkanlarını evlerinde ziyaret etmemiş. Referandumdan Denizli olarak alnımızın akıyla çıkacağımıza olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı