REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci’ye Almanya’da engel

Bakan Zeybekci’ye Almanya’da engel

Almanya’nın Köln kentinde, 5 Mart Pazar günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılacağı toplantı için salon verilmedi. Program iptali büyük tepki çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2017 Cuma, 10:56

Osman Nuri Cerit/ YENİBEDYADER-Ankara

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği UETD, Porz Semti’nde belediyeye ait salonda saat 18.30’da Bakan Zeybekci’nin anayasa değişikliğini anlatacağı bir toplantının yapılacağını duyurmuştu.

Ancak Porz Belediyesi, söz konusu etkinlik için salonun verilmediğini bildirdi. Porz Belediye Başkanı Henk van Benthem (CDU), Bakan Nihat Zeybekci’nin katılacağı toplantı için salon verilmediğini doğrularken nedenini açıklamadı. Van Benthem kısa açıklamasında sadece, “Bir çalışanımız salonda kimin konuşmacı olduğunu öğrendikten sonra Vatandaşlık Dairesi Müdürü’nü bilgilendirdi” dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Almanya’da katılacağı ve referandum için çağrı yapması beklenen toplantı da son anda iptal edilmişti. Bakan Bozdağ karar üzerine Alman mevkidaşı ile görüşmeyi de iptal etti.
Zeybekci’nin 5 mart günü almanya’da düzenlenecek özay gönlümü anma programına katılması bekleniyor.

Yorumlar

adar   -  Bağlantı 3 Mart 2017, 13:29

Burada hayırcılara engel oluyorlar. Salonlarda ışıkları söndürüyorlar. Kendilerinin başına aynı şey gelince. Hani demokrasi diyorlar. Bu kadar olamaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı