REKLAMI GEÇ

Çameli’ye tarihinin en büyük yatırımları

Çameli’ye tarihinin en büyük yatırımları

Çameli Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde tamamlandığında toplam maliyeti 26 milyon TL’yi bulacak olan tesislerin temel atma ve toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 10:13

Çameli’deki toplu açılış ve temel atma töreni, ilçe tarihinin en kalabalık mitingi ile yapıldı. Programa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Denizli Ak Parti İl Kadın Kolları, Önceki Dönem Denizli Ak Parti Milletvekili Mehmet Yüksel, Daire Amirleri, Çameli Belediye Birim Müdürleri, Çameli Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Temsilcileri ve binlerce vatandaş yoğun katılım gösterdi.

İŞTE O PROJELER
Büyükşehir Belediyesi tarafından açılışı yapılan ve Temeli atılan projeler ise 6 Adet Köprü Menfez, 26 Km Birinci kat asfalt, 33 km ikinci asfalt, Gökçeyaka Mahallesi içme suyu hatttı, Yaylapınar Mahallesi içme suyu hatttı, Güzelyurt Mahallesi 1700 metre içme suyu hattı, Kocaova Mahallesi içme suyu hatttı, Kolak Mahallesi içme suyu deposu, Kolak Mahallesi 4250 metre içme suyu terfi hattı, Kalınkoz Mahallesi İtfaiyesi hizmet binası, Hayri Dev Kültür Merkezi ve düğün salonu, Bıçakcı Mahallesi 2.000 metre içme suyu hattı, Kocaova Mahallesi 16.000 metre içme suyu hattı, Emecik Mahallesi 10.000 metre içme suyu hattı, Çameli Kirazlıyayla İtfaiye Binası, Çameli İlçe Otogarı. Çameli Belediyesi tarafından açılışı yapılan ve temel atılacak projeler ise Pazar Yeri Dükkanları, 16 Mahalle’de çok amaçlı sosyal tesis yapımı, Canlı Hayvan Pazarı, Kilitli parke işi ( 77.280 m2 ), Çameli Devlet Hastanesi Park Düzenlemesi, Elmalı Mahalle Muhtarlığı ve parkı.

EN ÜCRA KÖŞELERE HİZMET GİDİYOR
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konuşmasında, “2014 yerel seçimlerinden tam 3 yıl geçti. Hamdolsun 3 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyemizle birlikte el ele vererek hizmet gelmez denilen Kalınkoz Mahallemize Büyükşehriniz kanalisazyon ihalesi ve kapalı halı sahalar yapıldı. Kapalı Pazaryerleri yapıldı. Hizmet gitmez denilen Karabayır Mahallesi Çilesiz Mevkii’nde ormanlık alan içerisinde kilit parke çalışması yapılarak vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kurtarıldı” dedi.

ZOLAN: DENİZLİ’DE NE VARSA ÇAMELİ’DE AYNISI YAPILIYOR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da törende yaptığı Denizli’de yapılan tüm hizmetlerin ilçelere de yapıldığını belirtti. Zolan, “Durmadan çalışacağız. Çameli’de hayal olan çalışmaları 60-70 yıl bekleyen hizmetleri 3 yıla sığdırdık. Daha yolun başındayız. Çameli Belediyesi ve Büyükşehirimiz ile birlikte 15 Ay önce burada 18 Milyon TL tutarında temel atma ve açılışı gerçekleştirdik. Şimdi de 25 Milyonluk açılış ve temel atma töreni gerçekleştiriyoruz.
Yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun” dedi.

“EN MUHTEŞEM YOL ÇAMELİ’DE OLACAK”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Ege Bölgesi ve Denizli’nin en görkemli yolunun Çameli’de yapılacağını belirterek, “Çameli’ye her gelişimizde güzelliklerle geliyoruz. Çameli çok farklı özelliklere sahip. Buraya her gelişimizde ağrılarımı, sızılarımız bitiyor. Allahın izniyle Ege Bölgesi’nin ve Denizli’nin en muhteşem yolu Çameli Yolu olacak. Çameli Devlet Hastanemizi yaptık. Yollarımızı da bitirdikten sonrada doktor sorunumuz kalmayacak. Çameli’ye her gelişimizde başkanlarımızın bizlerden istediklerini hep veriyoruz. Neden mi; sizler bizim için değerlisiniz. Çameli’yi seviyoruz. Kalelilerin niyeti bozuk. ‘16 Nisan’da Çameli’yi geçeriz, rekoru biz kırarız’ dediler. Kale İlçe Başkanı ve Kale Belediye Başkanımız ve yanında bir Muhtar; ‘Çameli’yi geçemezsek size bir takım elbise alacağız’ dediler. 16 Nisan’da Kale sizi geçerse onların alacağı elbiseyi siz alırsınız. Kale, Tavas, Acıpayam, Serinhisar 16 Nisan’da muhteşem olacak ama Çameli daha da muhteşem olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı