REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumayı kışlada mı kılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumayı kışlada mı kılacak?

Denizli Cumhurbaşaknı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Öğle saatlerinde uçakla Çardak’a inecek olan Erdoğan’ın Cuma namazını kılacağı cami ile ilgili 3 ayrı senaryo var. Bunlardan biri de kışla.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2017 Cuma, 11:42

Toplu açılış törenine katılmak ve referandum öncesi halkla buluşmak üzere Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar tamamlandı. Bu hazırlıklardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma namazını kılacağı cami ile ilgili.

KENTE HELİKOPTER İLE GEÇECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde uçakla Çardak Havaalanı’na inecek. Burada gerçekleştirilecek karşılamanın ardından Erdoğan, kente helikopter ile geçecek.

3 AYRI SENARYO VAR
Erdoğan’ın Denizli’ye geleceği saatin Cuma vaktine denk gelmesi “Cuma namazı nerede kılınacak?” sorusunu gündeme getirdi. Bununla ilgili netleşen bir program olmasa da 3 ayrı senaryo üzerinde duruluyor.

Bunlardan biri Erdoğan’ın helikopter ile Atatürk Stadı’na inmesi halinde, stadın yanında bulunan bir camide Cuma namazını kılması. Stadın yakınındaki bir caminin de bunun için hazırlandığı da gelen bilgiler arasında. Erdoğan’ın Atatürk Stadı’na inmesi halinde Cuma namazı için Yeni Cami’yi de tercih edebileceği ifade edildi. Bu senaryo gereği kısa süre önce Yeni Cami’nin külahları da değiştirilmişti.

KIŞLAYA DA İNEBİLİR
Helikopter’in 11. Komando Tugay Komutanlığı’na inmesi halinde ise bir başka senaryo devreye girecek. Bu senaryoya göre de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kışla içindeki bir mescitte Cuma namazını kılmak isteyebilir.

DOĞAN SEYFİ DE GÜNDEMDE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopterinin inmesi muhtemel bir başka nokta ise Doğan Seyfi Atlı Stadı. Erdoğan’ın bu stada inmesi halinde de Cuma namazını bu bölgeye yakın bir camide kılabileceği, bu senaryoya uygun hazırlığın da tamamlandığı ifade edildi. Erdoğan’ın helikopter ile inmesinin ve Cuma namazını burada kılmasının ardından otobüsle şehri dolaşıp, vatandaşları selamlayabileceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı