REKLAMI GEÇ

Erdoğan sürprizle mi geliyor?

Erdoğan sürprizle mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli buluşmasına saatler kaldı. Denizli halkı, Erdoğan’ın sürprizlerle mi geleceğini merak ediyor. Denizli’nin en çok merak ettiği konulardan biri de PAÜ rektörlük ataması.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2017 Cuma, 12:12

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine saatler kaldı. Erdoğan’ın halka sesleneceği 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda kapılar açıldı, vatandaşlar alana alınmaya başlandı.

Denizli halkının en çok merak ettiği konulardan biri de Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde bu kente özgü sürprizlerinin olup olmadığı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından görevden alınan PAÜ rektörünün yerine Prof. Dr. Hüseyin Bağ vekaleten atanmıştı.

Prof. Dr. Bağ bu görevi uzun süredir vekaleten yürütürken, uzun süredir devam eden rektör ataması henüz gerçekleşmedi. Denizli halkı rektör atamasıyla ilgili Erdoğan’dan bir açıklama da bekliyor.

Bunun yanı sıra Denizli’nin çözüm bekleyen sorunlarına ilişkin Erdoğan’dan yeni düzenlemeler duyup duymayacağı da Denizli halkının en çok merak ettiği konulardan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı