REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’na ‘Evet gazetesi’ gönderdiler

Kılıçdaroğlu’na ‘Evet gazetesi’ gönderdiler

AK Parti Denizli Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, içerisinde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve anayasa değişikliğiyle ilgili bilgilerin yer aldığı ‘Evet gazetesi’ gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 13:39

Deniz TOKAT /(DHA)

AK Parti Denizli Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir radyo programındaki açıklamalarına tepki göstermek için hazırlanan ‘Evet gazetesi’ni, kargo aracılığıyla CHP Genel Merkezi’ne gönderdi.

PTT İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen grup adına açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Karakaya, Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir radyo programında, “Başkanlık sisteminde Cumhurbaşkanı bir partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı olursa, asıl kavga o zaman çıkacak” sözlerini sarf ettiğini söyledi.

Bu açıklamalar üzerine kendisine anayasa değişikliğiyle ilgili bilgi vermenin elzem haline geldiğini ifade eden Karakaya, “Yapılan bir sistem değişikliğidir. Sistemdeki değişliğinde yürütmedeki iki başlılık kaldırılarak başbakanlık makamı kaldırılmaktadır” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri daha sonra, anayasa değişikliğindeki 18 maddenin yer aldığı ‘Evet Gazetesi’ni, CHP Genel Merkezi’ne gönderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı