REKLAMI GEÇ

Zeybekci, “Artık siyasetin anlamı gülen yüz simgesi olacak”

Zeybekci, “Artık siyasetin anlamı gülen yüz simgesi olacak”

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı ve dünyanın en ünlü simgelerinden biri olan gülen yüzün kullanıldığı kampanyayı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tanıttı. Zeybekci, “Artık siyasetin anlamı gülen yüz simgesi olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2017 Pazartesi, 15:45

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli’de milletvekilleri ve AK Parti Teşkilatıyla birlikte kameraların karşısına geçerek, referandum kampanyalarını tanıttı. AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı kampanyanın simgesi, dünyanın en ünlü simgelerinden biri olan gülen yüz.

Toplantıda konuşan Bakan Zeybekci, “16 Nisan’dan sonra Türkiye’deki siyaset barışçıl ve uzlaşmacı bir mantığa oturmak zorunda. Birbirini denize dökmek isteyen anlayış yok olacak, artık herkes herkesi kucaklayacak. Bu anlayışın öncüsü de Denizli olarak biz olduk. Artık siyasetin anlamı bu gülen yüz simgesi olacak” diye konuştu.

Kampanyada bu simgenin seçilmesinin nedenini anlatan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “16 Nisan’dan sonra Türkiye’de siyasetin yüzü gülecek. Sistem gereği siyasetin tüm aktörleri milleti kucaklayarak uzlaşmacı bir politika izlemek durumunda olacağından yeni bir anlayış Türkiye’ye hakim olacak” dedi.

“Daha mutlu bir Türkiye” sloganıyla yola çıkılan kampanyanın birbirini denize dökmek isteyen anlayışa karşı galip geleceğini belirten Zeybekci, “O anlayış artık bitti. Referandumdan sonra Türkiye’de iktidara gelmek isteyen artık seçmenin yüzde 50’den fazlasını hedeflemek zorunda. Sadece bu da değil. Türkiye’yi yönetmek istiyorsa ülkenin yüzde 70’ini kucaklamak, onların değerleriyle barışmak zorunda. 16 Nisan’dan sonra siyasetteki tüm aktörler bu millete karşı güler yüzlü, anlayışlı ve uzlaşmacı davranacak. Siyaset yeni sistemle artık bu mantığa oturacak. Bu anlayışı Denizli olarak biz başlattığımız için ayrıca sevinç içindeyiz” dedi.

Zeybekci, “Daha mutlu bir Denizli ve Türkiye için evet” diyen bu kampanyaya vatandaşın da aynı güler yüzle destek vereceğinden emin olduğunu belirterek, Denizli halkının evlerine asabilmesi için hazırlanan “bence de evet” yazılı afişlerin yeni dönemdeki siyasetçi-vatandaş ilişkisini simgelediğine dikkat çekti. Zeybekci, “16 Nisan’dan sonra siyasetçiyle milletin ilişkisi böyle olacak” ifadelerini kullandı.

Ekonomi Bakanı, Türkiye’nin referandum sonrası tüm hastalıklarından kurtularak bir daha aynı hastalığa yakalanmamak için bir aşı olacağını da söyledi.

Zeybekci, “kısa süre kala görünen o ki Türkiye sandıkta tüm gücüyle evet diyecek. Denizli’de de hedefimiz Türkiye ortalamasının üzerine çıkmak. Son haftadaki bu kampanyamız ile inşallah son günü gülen yüzle kapatacağız” diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU
İlk olarak Bakan Zeybekci tarafından twitter hesabından #EVETdeGülümse etiketiyle yapılan paylaşım, kısa sürede tüm Türkiye’ye yayıldı. Sosyal medya, gülen yüzlerle donandı.

Bu arada Bakan Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezince hazırlanan ve son hafta halkın beğenisine sunulacak yeni seçim şarkısının da haberini verdi. Hazırlanan ilk şarkı “Aşkım Vatandan”ın yakaladığı başarının ardından bu kez de Denizli’nin sevilen türküsü “Elimdedir Bağlama” 16 Nisan’a uyarlanıyor. İçinde rap unsurlarının da kullanıldığı şarkının kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılarak milyonlarca kişiye ulaşması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı