REKLAMI GEÇ

Zeybekci: “Denizli milliyetçiliği zamanı”

Zeybekci: “Denizli milliyetçiliği zamanı”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 3. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafa seslenen Bakan Zeybekci, “Gün Denizli Milliyetçiliği günü. 16 Nisan sizin davanız. Davanıza sahip çıkın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2017 Çarşamba, 13:52

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 3. Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltıda buluştu. Denizli’nin yaşadığı değişim sürecini anlatan Zeybekci, “Hiç aklımda bile yokken, 2004’ün 21 Şubat günü belediye başkanı adaylığım açıklandı. Başvurum, öyle bir talebim dahi yoktu.

O gün Denizli’de bir seferberlik gördüm. Denizli 2002 yılının 3 Kasım tarihinde %23 oy verdiği bir partiye 2004’te %51 oy verdi. Ben o tarihte bir ‘Denizli Milliyetçiliği’ gördüm. Denizli o gün talihini döndürmek için bir karar verdi, kendi menfaatine baktı ve ‘yeter’ dedi. Denizli menfaatinin etrafında birleşti. Şimdi de Türkiye aynı dönemden geçiyor” diye konuştu.

Denizli’nin hak ettiğini aldığını ifade eden Bakan Zeybekci, “2004 yılından bu yana bu şehre hizmetkar oldum. Bunun Allah’ın bir lütfü olduğunu düşünüyorum. Benim evim barkım, çoluğum çocuğum, işim gücüm de burada. Her ne yaptıysak bu şehir için ve bu insanlar için yaptık. 2004 yılında bu sizin davanızdı. Siz desteklediniz. Denizli hak ettiğini aldı. Ülkenin kurtuluşu için 16 Nisan da sizin davanızdır, davanıza sahip çıkın” çağrısı yaptı.

CHP’li seçmene de seslenen Bakan Zeybekci, “Benim CHP’li kardeşim; bu CHP’ye de iyi gelecek. 16 Nisan’da bir partiye oy vermeyeceğiz. Bu bir seçim değil bir referandum. Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Kurulan bir adil sistem, eşit bir düzen var. Yani oyunun kuralı herkes için aynı. 16 Nisan’dan sonra CHP de Kılıçdaroğlu’ndan kurtulacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı