REKLAMI GEÇ

Tin: Avrupa gerçek yüzünü gösterdi

Tin: Avrupa gerçek yüzünü gösterdi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, özgürlükten ve demokrasiden dem vuran Avrupa’nın, nasıl antidemokratik bir tutum içinde olduğunu tüm insanlığın yakından gördüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 09:33

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Diyanet Vakfı’nın 42’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi sanat merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Şahin Tin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve son günlerde Türkiye’ye yönelik Avrupa’da artan antidemokratik kararlar ve uygulamalar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye’ye yönelik birçok kez darbe girişiminde bulunulduğunu belirten Tin, “Her yerden saldırdılar, her türlü maşalarını kullandılar. En son FETÖ terör örgütü aracılığı ile 15 Temmuz darbe girişimine kalkıştılar. Ancak bu defa hesap edemedikleri bir şey vardı. O da millet iradesiydi. Milletimiz, o zorlu geceyi yüreği ve çıplak yumrukları ile tanklara ve silahlara karşı direnerek aydınlık bir sabaha taşıdı. Türk milleti, Türkiye’yi her zaman dizayn edebileceğini zannedenlerin hesaplarını bozdu” dedi.

“MAŞALARI BAŞARAMADI, SAHİPLERİ DEVREDE”
Avrupa’nın Türkiye’nin güçlenmesini, Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider tarafından yönetilmesini istemediğini ifade eden Tin, “Çünkü Türkiye son on beş yıllık dönemde her alanda tüm engellemelere rağmen büyüdü, güçlendi. Onun için bugün Avrupa’nın birçok ülkesinde bakanlarımıza ve devletimize yönelik engellemelerle karşı karşıya kalıyoruz. Bugün gelinen nokta gösteriyor ki, yıllardır maşalarının yaptıklarıyla başarılı olamayanlar şimdi sahneye kendileri çıktılar. Biz millet olarak ülkemize saldıran hainleri de, sahiplerini de çok iyi biliyoruz. Bunu Almanya’da görüyor, Hollanda’da yaşıyoruz. Özgürlük ve Demokrasiden dem vuranların nasıl antidemokratik tutum içerisinde olduğunu tüm dünya görüyor” diye konuştu.

“EVET EN GÜÇLÜ CEVAP OLACAK”
Türk milleti olarak ülkenin içinden geçtiği zorlu süreci iyi görmeleri gerektiğini anlatan Şahin Tin, “Haçlı zihniyetine asla boyun eğmeyeceğiz ve içimizde fitne ateşi yakmalarına fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizi ekonomik krizlere, milletimizi darbelere mahkûm ettirmeyeceğiz. Terör belasının kökünü bu topraklardan kazıyacağız. Bağımsız ve milli bir sistemin hayat bulması için gece gündüz hep birlikte çalışacağız. Terör örgütlerine kucak açanlara en güçlü cevabı 16 Nisan’da yapılacak olan referandum da ‘evet’ oylarımızla vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı