REKLAMI GEÇ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu 16 Mart’ta Denizli’de

CHP Lideri Kılıçdaroğlu 16 Mart’ta Denizli’de

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum gezileri kapsamında 16 Mart Perşembe Günü Denizli’ye geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 13:57

Osman Nuri Cerit-YENİMEDYADER ANKARA
Partiler, 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek anayasa değişikliğine yönelik referandum ile ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Liderlerin il gezileri de netlik kazanmaya başladı.

Bu kapsamda referandumda ‘Hayır’ oyu kullanacaklarını açıklayan Ana Muhalefet Partisi Lideri Kılıçdaroğlu’nun Denizli’ye ne zaman geleceği de merak konusuydu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Denizli buluşmasına ilişkin tarih netleşti. CHP Genel Merkezi’nden alınan bilgiye göre Kılıçdaroğlu 16 Mart’ta Denizli’de partililer ve seçmenleriyle bir araya gelecek.

CHP İl Başkanlığı’na da verilen 16 Mart tarihine ilişkin detaylar henüz belli değil. Parti genel merkezinin il teşkilatıyla birlikte Kılıçdaroğlu’nun Denizli programını ayarlamak üzere mesaiye başladıkları bildiriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı daha önceden belli olmuş, Ak Parti tarafından Erdoğan’ın 24 Mart’ta Denizli’de olacağı bildirilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı