REKLAMI GEÇ

Karaca Almanya’da “HAYIR’ı anlatacak

Karaca Almanya’da “HAYIR’ı anlatacak

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, “Neden mi HAYIR?” adlı etkinliğe katılmak üzere Almanya’nın Heilbronn kentine gidecek. Karaca’ya CHP 24. dönem milletvekili ve eski DİSK Başkanı Süleyman Çelebi de eşlik edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2017 Cuma, 14:34

CHP, yaklaşan referandum nedeniyle Türkiye genelindeki etkinliklerine yurt dışı ziyaretlerini ekliyor. CHP 25. dönem Denizli Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer karaca, “Hayır”ı anlatmak üzere Almanya’ya gidiyor.

Süleyman Çelebi ve CHP BW Birliği Başkanı ve Almanya Sözcüsü Kazım Kaya’nın da katılacağı “Neden mi HAYIR?” adlı panel, 25-26 Şubat’ta Almanya’nın Heilbronn kentinde gerçekleştirilecek.

Karaca, Çelebi ve Kaya’nın yanı sıra BW CDU İçişleri Bakanı Thomas Strobl, Büyük Şehir Belediye Başkanı Harry Mergel, SPD Federal Milletvekili Josip Juroatoviç,SPD Eyalet Milletvekili Reiner Hinderer’in de etkinliğe katılacakları açıklandı.

Karaca ve beraberindekiler ilk gün Almanya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

CHP’li Karaca ve Çelebi, halkın önüne getirilecek olan yeni anayasanın getirdiklerini anlatacak, oy kullanma işleminde dikkat edilmesi gereken konular hakkında gurbetçileri bilgilendirecek.

Karaca ve Çelebi, “Neden mi HAYIR?” sorusunun cevabını verecek, bu değişikliğe neden karşı çıktıklarını anlatarak, gurbetçilerden destek isteyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı