REKLAMI GEÇ

Değirmenci Denizli’den ‘Hayır’ dedi

Değirmenci Denizli’den ‘Hayır’ dedi

Denizli’de Emek Gençliği’nin düzenlediği bir toplantıda bir araya gelen Gazeteci-Yazar İrfan Değirmenci ve Evrensel Yazarı Nuray Sancar referandum söyleşisi düzenledi. Denizli’den ‘Hayır’ diyen Değirmenci’yi izlemek için yüzlerce kişi geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2017 Pazar, 17:49

Referandumda ‘Hayır’ oyu vereceğini açıkladığı için Kanal D’deki işine son verilen gazeteci ve yazar İrfan Değirmenci, Denizli’de Emek Gençliği’nin düzenlediği bir konferansta sevenlerine hitap etti. Değirmenci’nin yanında Yazar Nuray Sancar’da bulundu.

Denizli Esnaf Sarayında ‘No Başkanlık No Cry’ İfade ve Basın Özgürlüğünün Gölgesinde Anayasa Referandumu konulu söyleşiye katılan İrfan Değirmenci, yüzlerce hayranına konuştu. Kanal D’deki görevine son verilen televizyoncu İrfan Değirmenci, konferans sonrasında ilk romanı ‘Bir Uyuyup Uyanalım‘ı Denizlili hayranları için imzaladı.

Referandumda hayır oyu kullanacağını açıkladıktan sonra Kanal D’de ki işine son verilen Gazeteci-Yazar İrfan Değirmenci ve yazarlar Nuray Sancar’ın katılacağı söyleşi Denizli’de yoğun ilgi gördü.

Gazeteci Yazar İrfan Değirmenci konuşmasında, “Bizler umut doluyuz. Hiç tahmin etmediğiniz kadar büyük bir sevgi ve ilginin ortasında bulduk kendimizi. Çok teşekkür ediyoruz sizlere. Bu da geleceğe umutla yürümemizi sağlıyor. Umut sizler var oldukça hep var olacak. Bu güzel ülke sizler var oldukça hep var olacak. Birbirinden çok farklı renklerde ama hep yan yana, omuz omuza durmayı başaran Atatürk Gençliği olduğu sürece bu ülke hep var olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı